Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyDoudlebská, Mladá Vožice - Mladá Vožice, Jihočeský kraj

Doudlebská, Mladá Vožice - Mladá Vožice, Jihočeský kraj
Cena1 120 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 804 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Platná nabídka - aktualizované 27.2.2013.

Prostorný, bezbarierový moderní byt 3+kk v Mladé Vožici, sympatickém městečku obklopeném nedotčenou přírodou s krásnými lesy na rozhraní Jihočeského a Středočeského kraje na trase mezi Táborem,Voticemi,Pacovem a Vlašimí. Výhodná poloha a dobrá dopravní obslužnost z něj činí zajímavé místo zejména na klidné, pohodlené a levné bydlení, ale i aktivní odpočinek, popřípadě volnočasové aktivity / okolní cyklotrasy, ski areál Monínec 15 km /. Mladá Vožice je kompromisem mezi městem a vesnicí, což je v mnoha ohledech velmi příjemné,zejména pro rodinu s dětmi,či seniory. Spojuje prostředí venkovského typu se zázemím, které byste v menších obcích jen stěží nalezli.

Moderní družstevní byt, který v této lokalitě pod Blaníkem nabízím je prakticky dispozičně řešený. Je situovaný v klidné lokalitě městečka v pátém patře obytného domu s výtahem. Je prostorný a prosvětlený (dispoziční řešení bytu je možno vidět na snímcích). Celý bytový dům je moderní a pečlivě udržovaný nájemníky. Má sedlovou střechu - betonové tašky BRAMAC a dobrým zázemím - sušárna, místnost na kola a bezpečné sklepy. Okna bytu jsou dřevěná s vakuovanými skly, podlaha plovoucí,na toaletě a v koupelně PVC,topení centrální plynové. Byt je k dispozici s úplným vybavením včetně profi satelitu, tel. a internetové přípojky. V místě je základní a mateřská škola, městská knihovna a potřebné obchody. Dojíždět není třeba ani za základní lékařskou péčí - v místě můžete navštívit praktického lékaře pro dospělé, děti a stomatologa. Dopravní spojení - pravidelné autobusové linky a to jak lokální, tak i dálkové.

Popis bytu :

3 prostorné místnosti, komora / šatna/, zastřešená lodžie s krásným výhledem, WC, koupelna a 2 uzavřené sklepní koje.

Možnost dokoupení garáže 17 m2 s el.cca 30 m od domu.

Popis inženýrských sítí :

vodovodní přípojka, telefonní přípojka, plynová přípojka, kanalizace, 230 V. Anuita splacená v květnu 2013 ( nebude zohledněná v ceně ).

V případě opravdového zájmu a aktivního přístupu - rychlého jednání, dohoda možná.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu9793
Dispozice3+kk
VlastnictvíDružstevní
Plocha80
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.