Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 340 m² bez realitkySulická, Praha - Lhotka

Sulická, Praha - Lhotka
Cena17 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 76 295 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu s nebytovými prostory k podnikání (bezbariérový přístup, bezproblémové parkování před domem), situovaný v klidném prostředí vilové zástavby v Praze 4, k.ú.Lhotka. Dům je podsklepen. K domu patří udržovaná zahrada s automatickým zavlažovacím systémem. Možnost bazénu. Dům je ideální pro klidné rodinné bydlení s možností provozování živnostenských služeb v suterénu domu,(např. kosmetický/kadeřnický salon, lékařské služby, advokátní kancelář, reklamní agentura apod.) Obě dvě části domu, bytová i nebytová, jsou od sebe provozně odděleny a navzájem se neovlivňují. Dům byl navržen architektem na základě konkrétních požadavků na oddělení provozu obou částí domu. Výborná dopravní dostupnost. MHD 20 min do centra, 6 min metro Kačerov. Veškerá občanská vybavenost v okolí. Více na www.sulicka19.cz .

Obytná část zahrnuje vstupní chodbu, šatnu, koupelnu, dále propojený prostor kuchyně, jídelny a obývacího pokoje s krbem a přímým vstupem na obě venkovní terasy a zahradu. V patře jsou 4 ložnice, pracovna, šatna a 2 koupelny. Nebytový prostor zahrnuje přijímací halu, kancelář, fitness místnost se šatnou a koupelnou, tři samostatné místnosti se sprchovými kouty, studio sál, WC pro klienty. Všechny provozní místnosti mají přístup denního světla. PENB budovy: C - úsporná budova.

Doporučuji prohlídku... RK ne.

Více informací na www.sulicka19.cz .

The place for sale is a solitary two-storey family house, including non-residential premises (with wheelchair access – plenty of public street parking space in front of the house), situated in a quiet neighbourhood of Prague 4 Districts‘, Lhotka suburb. The property is freestanding. The house has a basement underneath its entire area of the ground floor and first floor living areas. It’s ideal as a quiet family home, with an option of running a home business on the premises. It is also a suitable as office space, eg, (law firm, advertising agency, beauty and hairdressing salon, medical services). The premises have been used as a beauty and hairdressing salon. Both parts of the house, the residential and non-residential, are completely separate. The residence was designed by an architect with specific instructions to completely separate the living and business areas of the property. For more information please visit www.sulicka19.cz .

The living area comprises of a vestibule; cloakroom; entrance hall; bathroom with a toilet; the open plan living area includes the kitchen, the dining room with a bar and the living room with a fireplace, that has direct access to two outdoor terraces and a garden. The first floor comprises of 4 bedrooms, 2 bathrooms with a toilet, wardrobe and a guest room. There is also an office with own access to the balcony. The total living area is 169 m², while the commercial space is 130 m². The garage and technical rooms total 41 m². I recommend a tour. Private sale only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98078
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha340
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.