Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 125 m² bez realitkyNa plazech, Davle - Davle, Středočeský kraj

Na plazech, Davle - Davle, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


REALITKY NEVOLEJTE A NEPISTE!!! Novostavba nizkoenergetickeho prizemniho rodinneho domu nedaleko Prahy (25 min na Zlicin, 30 min Praha, 35 min Cestlice, 20 min Slapy) u soutoku Vltavy a Sázavy. Výhled do lesa!!! Nizke naklady na provoz diky tepelnemu cerpadlu, pozemek 900m2, 2 kryta parkovaci stani na pozemku, alarm. Luxusni interier z kvalitnich materialu, dlazby a plovouci podlaha, drevena eurookna - 3skla. 2x koupelna, sprcha, vana. Velky sklep a technická místnost. V soucasnosti probihaji dokoncovaci prace, k dispozici IHNED!!!!.

REAL ESTATE AGENTS DONT CALL OR WRITE!!! New building of low-energy ground-family house near Prague (25 min at Zličín Prague 30 min, 35 min Cestlice, 20 min to Slapy) near the confluence Vltava and Sazava. View of the forest!!! Low operating costs thanks to a heat pump, 900 m2, 2 covered parking places, alarm. Luxury interiors of quality materials, tiles and floating floors, wooden windows. 2 bathrooms, shower, bath. Really big cellar and utility room. Currently being finalized, available NOW!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98134
Dispozice4+kk
Podlaží1
Plocha125
VybavenoČástečně
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.