Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 54 m² bez realitkyŠtefánikova, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj

Štefánikova, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj
Cena2 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 118 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám cihlový byt 3+kk (DB s možností do OV), Brno Královo Pole.

Cena: 2 150 000,-. Cena k jednání. 776543298

Zajímavě řešený zrekonstruovaný byt ve zvýšeném přízemí (1. NP/4) v cihlovém bytovém domě v žádané lokalitě Brno-Královo Pole, ul. Štefánikova, orientace V – Z; téměř bezbariérový přístup.

Celkovou plochu 54 m2 (vč. balkonu a sklepa) zvětšuje dobře využitý prostor (vysoké stropy, dřevěné patro na spaní 4,3 m2 se schody s pohodlným sklonem). Půda nad koupelnou 2,7 m2 představuje velký úložný prostor, který odlehčuje od přebytečného nábytku.

Byt je po celkové rekonstrukci v roce 2007: plastová okna (výborné odhlučnění), nové plovoucí podlahy na nově vybetonovaném povrchu s izolací, nové rozvody všech sítí (elektřina, plyn, voda, odpady), nové omítky a výmalba, nové zárubně (imitace dřeva) a dveře; vlastní kombinovaný plynový kotel, ústřední vytápění ve všech pokojích, koupelně a WC (rozvody k topným tělesům vedené podlahou), nové obklady, sanita. Internetové připojení UPC (rozvedené do všech místností rovněž pod podlahou). Dům má novou fasádu, plastová okna, ve dvoře proběhla sanace zdiva, přívod plynu byl letos vyměněn za nový. Poplatky družstvu a FO 1400,-/měsíčně. Byt má vlastní měřiče spotřeby.

Dispozice: z chodbičky je vstup do samostatného WC s umyvadlem, do obývacího pokoje s kk s novou kuchyňskou linkou (19,5 m2), z obýv. pokoje je vstup na balkon, který směřuje do zahrady, dále do 2 neprůchozích pokojů/ložnic a do koupelny s rohovou vanou RAVAK. Pračka je umístěna v samostatném prostoru pod kotlem (vedle koupelny). K bytu náleží sklep (4,35 m2), spížka na uskladnění zeleniny, zavařenin apod. (popř. úschovu sezónní obuvi), vlastní zahrádka 55 m2.

Výborná dostupnost do centra: 9 min tramvají na zast. Česká, 11 min na Hl. nádraží; Kaufland 5 min pěšky, Lužánecký park 5 min tram., poblíž Veterinární fakulta, koupaliště Dobrák, hala Vodova, Boby centrum, Semilasso; přímý spoj do Avion Shopping Parku (29 min), k Vaňkovce (15 min) a NC Královo Pole a Tesco (2 min).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98163
Dispozice3+kk
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha54
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.