Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 81 m² bez realitkyJanského, Praha - Stodůlky

Janského, Praha - Stodůlky
Cena2 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 136 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt v 2. NP panelového domu v klidné části Prahy 13. Podlahová plocha bytu 81 m2 (2m2 sklep, 6m2 lodžie). Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Zděné jádro: koupelna a 2x wc, vše odděleně, španělská dlažba a obklady. Podlahy dřevěné (parkety), pouze v jednom pokoji plovoucí podlaha. Stěny částečně obloženy dřevem, obývací pokoj odhlučněn - obkladačky z akulitu. El. rozvody v mědi, voda v plastu. Kvalitní kuchyňské spotřebiče: trouba whirpool, skloker. deska elektrolux, po dohodě může zůstat pračka, myčka, sušička vše od AEG. Atypicky zasklený a zateplený balkón, taktéž zateplena část bytu nad vchodem do domu. Plastová okna v 1 pokoji, v ostatních zatím ne, ale je plánovaná výměna oken v celém vchodu - hrazeno z fondu oprav (za už vyměněné okno peníze zpět). Z jižní balkónové strany okna nejsou potřeba - zateplený balkón.

Může tu také zůstat část nábytku, který je dělán na míru a taktéž namontovaný a zapojený satelit, internet UPC i s rozvody do všech pokojů a VOIP telefon.

Byt na kraji sídliště s výhledem na Prokopské údolí. Metro 7min autobusem, ZŠ a MŠ poblíž, Gymnázium 15 min, zdravotní středisko a pošta 50m. Možnost pronájmu další sklepní místnosti. V domě nový výtah. V osobním vlastnictví.

DOHODA MOŽNÁ.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98306
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha81
Podlaží2
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.