Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyNáměstí Svobody, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský kraj

Náměstí Svobody, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný byt 3+kk 70 m2 v Úvalech u Prahy v klidné lokalitě 5 minut chůze od nádraží. Byt se nachází v novostavbě viladomu se zahradou k užívání. Je částečně zařízený, kuchyň vybavená spotřebiči Electrolux (sklokeramická klasická i indukční deska, horkovzdušná trouba, myčka, lednice), komora, koupelna s vanou i sprchovým koutem a podlahovým topením, samostatné WC, vestavěné skříně, rozvod satelitní TV a internetu, elektronický vrátný. Ideální pro rodinu s dětmi - jen nekuřáci bez zvířat. Výborná dostupnost do centra Prahy vlakem za 20 minut od prosince navíc každou čtvrthodinu. Úvaly nabízejí kompletní občanskou vybavenost - škola, školky, pošta, obchody, služby, fitness, restaurace, koupaliště. Blízké procházky do přírody - les, rybníky, či výlety na kole.

We offer to rent a beautiful flat with three rooms (one with a kitchen) 70 square meters in Uvaly near Prague in a quiet location, 5 minutes walking from the train station. This is a newly built apartment in a villa-house with a garden to use. It is partly furnished, with kitchen equipped with Electrolux appliances (classical as well as induction ceramic hob, oven with ventilator, dishwasher, refrigerator), pantry, bathroom with bath tub and shower and underfloor heating, separate toilet, built-in wardrobes, installed satellite TV and the Internet distribution, electronic doorkeeper. Ideal for families with children - only non-smokers without animals. Excellent access to Prague center in 20 minutes by train, moreover, from December every fifteen minutes. Uvaly offers complete civic amenities - school, kindergardens, post office, shops, services, fitness center, restaurants, swimming pool. Near walks into nature - forest, ponds, and bike tours.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98367
Dispozice3+kk
Podlaží1
Plocha70
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.