Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyOblá, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina

Oblá, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina
Cena1 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 853 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodej bytu OV/DB 2+kk, CP 48 m², 7. NP. Panelový dům (kolaudace 1993) je kompletně zateplen a revitalizován (balkony, výtah, střecha, úprava společných prostor vč. nových vchodových dveří na čip a s bezpečnostním kamerovým systémem, výměna oken ve společných prostorech, poštovních boxů atd.). V domě je k dispozici kolárna, společenská místnost, na každém patře sušárna, dva výtahy.

Byt má velmi zdařilou a účelnou dispozici: velký pokoj s kuchyňským koutem s el. sporákem a troubou 24,26 m² (7x3,5m), ložnice 12,1 m² (3,45x3,45m), chodba L-půdorys 6,74 m², zděné jádro:samostatné WC 1,11 m², koupelna s vanou (pákové baterie) 3,05 m² (2x1,60m), výška stropu 2,60m. K bytu náleží sklep a je zde možnost využití sušárny na patře. Vytápění centrální dálkové, termostatické ventily, poměrové měřiče. Celkové měsíční náklady vč. inkasa, příspěvku do fondu oprav atd. činí pouze 3.000,- Kč. Možnost koupě garáže v garážovém domě (200 m od domu) na ul. P. Křivky.

V místě je plná občanská vybavenost (školka, ZŠ, nákupní centrum), MHD zast. 150m od domu (15 min. do centra města (Mendlovo nám., přestupní uzel)). V těsné blízkosti Přírodní rezervace Kamenný Vrch přecházející do oblasti příměstského lesa (Jundrov-Kohoutovice- Bystrc) a rovněž bezproblémové napojení na síť cyklostezek (Brněnská přehrada-jižní Morava). V blízkosti je rovněž Campus Square.

Anuita činí 45.000,- (měsíční splátky 200,-, SBD Mír). Po jejím splacení je možný okamžitý převod bytu do osobního vlastnictví. Koupi bytu lze tedy financovat úvěrem bez nutnosti ručení jinou nemovitostí.

Hodnoceni: světlý příjemný byt s velmi zdařilou dispozicí v revitalizovaném domě a s velmi nízkými měsíčními náklady na bydlení. Vhodný zejména jako startovací byt.

Cena: 1.750 000,- Kč, cena k jednání (možnost využití služeb notáře, advokáta místo služeb realitní kanceláře)

Kontakt: 724 756 193

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98409
Dispozice2+kk
VlastnictvíDružstevní
Plocha48
Podlaží7
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.