Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyDubečská, Praha - Strašnice

Dubečská, Praha - Strašnice
Cena2 899 999 Kč

Tato nemovitost již od 12 299 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Družstevní byt 2+1 (anuita 0) v prvním patře 5 patrového panelového domu v Praze 10 Strašnicích. Celková výměra bytu je 64 m2: kuchyně 10,5 m2, 2 samostatné pokoje o stejné výměře 17,8 m2, chodba 14,2 m2. Byt je 3 roky po kompletní rekostrukci – nové elektrorozvody, rozvody vody, odpady, nová koupelna a WC. V bytě je podlahové topení. V obou pokojích jsou renovované parkety, na chodbě a v kuchyni dřevěná plovoucí podlaha, nové skleněné dveře s dřevěnými obložkovými zárubněmi. Na chodbě je sádrokartonový podhled se zabudovaným osvětlením. Vstupní dveře do bytu mají bezpečnostní osazení. Součástí bytu je nová vestavěná kuchyňská linka se spotřebiči (digestoř, plynová varná deska) a s pracovní deskou a obklady z umělého kamene, vestavěné skříně v ložnici, na chodbě vestavěná skříň, knihovna a botník. Byt je orientován na JV. Do bytu je zavedeno připojení UPC. K bytu náleží sklepní kóje o výměře 2m2. Měsíční poplatky 4000,- Kč (3 osoby) + energie.

Dům je zateplený, má nová plastová okna. Elektrické rozvody a stoupačky v domě jsou rovněž rekonstruované.

Atraktivní a klidná lokalita – 10 minut pěšky na metro A (Strašnická nebo Skalka), tram 22, 26 v dosahu 2 minut. Skvělá přístupnost na Jižní spojku. Veškerá občanská vybavenost v dosahu.

RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98450
Dispozice2+1
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha65
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.