Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyPodvinný mlýn, Praha - Libeň

Podvinný mlýn, Praha - Libeň
Měsíční nájemné20 000 Kč


 Příjemné bydlení v novostavbě z roku 2005 v Praze 8 - Libeň. Zařízený byt 3+kk s balkónem se nachází ve 4. patře v domě s výtahem. K dispozici je Vám také garážové stání za 1.000,- Kč/měsíc. Kuchyňský kout je vybaven lednicí, mrazničkou, elektrickou sklokeramickou deskou a myčkou. V koupelně je vana, pračka a 2x wc zvlášť. V chodbě se nacháží vestavěné skříně. Na podlahách jsou parkety a dlažba. Výborná dostupnost mhd. V bytě je televize a možnost internetového připojení.

K nastěhování: 01/02/2009

 Lovely living in the new-built in Prague 8 - Liben. Furnished apartment 3+kk (80 m2) with balcony is situated on the 4th floor in house with a lift. Garage space for 1.000 CZK/month. Kitchen corner is equipped with fridge, electric stove, ceramic hob and dishwasher.In the bathroom there is a bathtub, washing machine and 2x wc with in-built wardrobes. There are parquet and tiled floors. Easy public transport. In the apartment there is television and the possibility of Internet connection

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu9856
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha80
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.