Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyKrasova, Praha - Žižkov

Krasova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Velice pěkný nově částečně zrekonstruovaný prostorný byt 3+kk 69,29 m2 P-3 Žižkov, v ulici Krásova. Byt se nachází v 1. patře cihlového domu a má novou dřevenou plovoucí podlahu, novou dlažbu, částečně zařízený, dvě neprůchozí pokoje, plně nová vybavená kuchyňská linka s novými spotřebiči (varná deska, vestavná trouba, myčka, lednice, digestoř), obývací pokoj s obývací stěnou a TV, koupelna (1x vana, 1x umyvadlo, nová pračka), samostatná toaleta. Z předsíně vstup do neprůchozí ložnice a do obýváku, obývák sousedí s druhou neprůchozí ložnicí. Všechny místnosti, včetně kuchyňského koutu, mají nová euro okna. Dům se nachází v centru Prahy s vybornou dopravní dostupnosti. V okolí se nacházejí Riegrovy sady, VŠ Univerzita a nákupní centrum Flora. Parkování v modré zóně na rezidenční kartu. Vlastní měřiče na plyn, elektřinu a vodu. Velice pěkný byt v klidné ulici. K dispozici ihned. Doporučuji osobní prohlídku. Cena pronájmu je 15 000kč + poplatky.

For RENT 3 + kk, personal property, 69.29 m2 in residential neighborhood Žižkov, 1st floor, brick building. Apartment has two independent large rooms with a spacious hall, new kitchen area with built-in appliances, spacious bathroom with separete toilet. The apartment has floating floors and tiles. In the centrum of Prague, 5 minutes from the Vaclavcke Namesti. 7 minutes from Flora shopping center, Prague 3.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98609
Dispozice3+kk
Podlaží1
Plocha70
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.