Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyManželů Dostálových, Praha - Kyje

Manželů Dostálových, Praha - Kyje
Cena2 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 769 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodám krásný byt o dispozici 3+1/L, výměře 73m2, který se nachází ve 3.patře, v rekonstruovaném panelovém domě, v ulici Manželů Dostálových ‚Praha 9 – Kyje . Byt prošel kompletní rekonstrukcí! V bytě plovoucí podlahy a dlažba, na stěnách štuky, vstupní bezpečnostní dveře Sherlock, dvě vestavěné skříně a další úložné prostory. Obývací pokoj(17m2) propojený s kuchyní(8,5m2). Další pokoje 13 a 11m2. Kuchyňská linka na míru s vestavnými spotřebiči, vaření na plyn. Koupelna s vanou a skleněnou sprchovou zástěnou vytápěná el.nástěnným topením (žebřík).Velká předsíň. Lodžie zasklená a zastíněná žaluziemi.K bytu patří sklepní kóje. Orientace V(pokoje)/S (kuchyně). Dům po rekonstrukci - nová střecha, stoupačky v plastu, plastová okna, termostatické hlavice ve všech bytech, zateplení a fasáda. Na rok 2011 plánována rekonstrukce výtahu a interiéru domu. Družstevní vlastnictví, anuita nulová!!!!!!!

Klidné okolí s množstvím zeleně, výborné parkování u domu, na metro rajská zahrada 5minut busem(zastávka kousek od domu), v místě zrekonstuovaná školka (3minuty od domu), obchod, několik restaurací,tenisové kurty, sportovní areál, bruslařská a cyklistická stezka atd.

Cena 2 400 000,- Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98684
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha73
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.