Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkySídlištní, Praha - Lysolaje

Sídlištní, Praha - LysolajeVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmu zařízený byt 1+kk 36 m2 s balkónem v novostavbě v 3.NP s výtahem v Praze Suchdol v Sídlištní ulici. Pokoj s kuch. koutem má 25m2, chodba 4m2, koupelna s WC 4m2, balkon 4m2, sklep 4m2. Okna na JV s výhledem do zeleně. V bytě je kuchyňská linka se sklokeramickou deskou a menší troubou s grilem, mikrovlnkou a ledničkou. V pokoji je nábytek, stůl, židle, TV, postel (jednolůžko). Na zemi plovoucí podlaha. Koupelna s vanou spojená s WC. Možnost rychlého levného internetu. Autobusem na metro Dejvická 10 min, zastávka je vzdálena 5 min. V blízkosti bazén. Před domem bezproblémové parkování, případně můžu pronajmout i garáž 300m od domu. Poplatky 2500 Kč. Požaduji kauci 20 000 Kč, která bude vrácena při skončení pronájmu. Volný ihned.

Furnished one-room flat, 36 m2, with balcony, in 3rd floor with lift. New building. Windows to south-east. Kitchen with glass-ceramic cooktop, microwave oven, fridge. Furnished room with table, chairs, TV, single bed. Cheap and fast internet available. Metro Dejvická 10 minutes by bus. Swimming pool nearby. Parking space available in front of the house, garage available for additional fee. Deposit of 20 000 Kč required, will be returned back at the end of the rental period. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98697
Dispozice1+kk
Podlaží3
Plocha36
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.