Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyV Rovinách, Praha - Podolí

V Rovinách, Praha - PodolíVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Velmi hezký nový byt ve zvýšeném přízemí nově postaveného domu se zaskleným balkónem, příjemná lokalita Prahy 4 - Podolí. Venkovní okenní rolety, zabezpečovací systém. Byt o velikosti 2 + kk s plochou 50 m2, který se nabízí jako zařízený. Je zde kuchyňská linka se sporákem a lednicí. Varná deska, trouba, digestoř. Vybavená ložnice, kde jsou veliké vestavěné skříně. Další úložný prostor na chodbě. Postele, sedací souprava, stůl se židlemi. V koupelně je vana, WC a pračka. Podlahy plovoucí, dlažba, v ložnici koberec. K bytu je možno využít také gar. stání, které je již zahrnuto v ceně nájmu. Přímo z bytu je vstup do společné zahrady a prostor kolem domu, oploceno. Volné k nastěhování od 1.9.2010.

For rent: new 2 bad-room apartment (50 m2) with glassed-in balcony in a nice area of Prague 4 – Podolí. Fully furnished flat including appliances such as fridge, washing machine, etc. French windows with outside blinds and electronic security system. Parking space available in the building and included in the price. There is direct access to common garden from the flat. Available from September 1, 2010.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98857
Dispozice2+kk
Podlaží1
Plocha50
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.