Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 5+kk • 96 m² bez realitkyObchodní, Rudná - Hořelice, Středočeský kraj

Obchodní, Rudná - Hořelice, Středočeský kraj
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 922 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prodám mezonetový byt 5+kk se dvěma koupelnami a garážovým stáním v centru Rudné u Prahy. Byt se nachází v novostavbě v těsné blízkosti obchodů,školy a školky.Mezi domy je oplocená zahrada a soukromé hřiště.

Byt je prakticky nepoužívaný 5 let starý.Po roce bydlení jsme se odstěhovali do zahraničí a nepronajímali ho.Byt prodáváme včetně vybavení.

Byt je k dispozici ihned,ale prodej jako takový chceme uskutečnit v dubnu 2011, protože nám vyprší fixní sazba hypotéky a je to pro nás tudíž finančně výhodnější. V případě zájmu se můžeme do té doby domluvit na nájmu a sepsat smlouvu o smlouvě budoucí k prodeji.

This 4 bedrooms 2 bathrooms property is situated in the center of Rudna u Prahy.It was used only for 1 year so it is practically new, furnished.

Flat is available right now, but we would like to manage sale in April 2011, because our mortage will be finished. So we can speak about renting before sale in the case of interest.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98905
Dispozice5+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha96
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.