Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 120 m² bez realitkyNová Ves, Nová Ves - Nová Ves u Nelahozevsi, Středočeský kraj

Nová Ves, Nová Ves - Nová Ves u Nelahozevsi, Středočeský kraj
Cena3 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 289 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prodám samostatný rodinný dům situovaný nedaleko od Exitu Dálnice D8 (vzdálen 2Km, do Prahy 15min). Jedná se o novostavbu zkolaudovanou v roce 2008. Postaveno z kvalitního stavebního materiálu, střecha Bramac se zárukou 30let, zdivo Porotherm, černý mramor v koupelně. U domu přístřešek pro dvě auta s možností zastavění na garáž.

V přízemí se nachází velký obývací pokoj s francouzským oknem do zahrady, kuchyň, pod schodištěm úložný prostor, koupelna se sprchovým koutem a WC. V patře ložnice, dva pokoje a velká koupelna s velkou rohovou hydromasážní vanou pro dva (obklady z černého mramoru). V celém domě je nově nainstalovaný alarm (pohybové, magnetické, tlakové čidla, záložní zdroj, možnost rozdělení na sektory, dvě ovládací centrály, odesílání informací na mobilní telefon). Ve všech plastových oknech nové žaluzie. Již zavedené WiFi připojení k internetu po celém domě a zahradě.

Buy a single family house located near Exit Highway D8 (2 km away, to Prague, 15min). A new building approved in the year 2008. Built from high-quality building materials, roof Bramac guaranteed 30 years Porotherm, black marble in the bathroom. The House shelter for two cars with the possibility to stop the garage.

There is a large living room with French doors to garden, kitchen, under stairs storage space, bathroom with shower and toilet. On the first floor bedroom, two bedrooms and a large bathroom with large corner whirlpool tub for two (black marble tiles). The whole house is newly installed alarm (motion, magnetic, pressure sensors, power supply, the possibility of division into sectors, two control centers, sending information to mobile phone). In all new plastic window blinds. Has already introduced Wi-Fi Internet connection throughout the house and garden.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98910
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha120
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.