Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 30 m² bez realitkyNuselská, Praha - Nusle

Nuselská, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné7 800 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč


Nabízím k pronájmu menší byt 1+1 - v ložnici je patro na spaní, vestvaěná skříň a šuplíky. Kuchyňský kout je v obýváku - myčka, pračka, dvojvařič, trouba, lednice. Malá koupelna - záchod a sprcha. Kompletně zařízený částečně na míru, částečně Ikea (dohoda možná, není nutné vše nechávat). Topení elektrické radiátory a možnost instalace krbových kamen (dřevo je na dvorku, na snímcích jsou staré clubky, budou odvezeny). Původní dřevěné skřípající podlahy, dřevěná okna, celkově vše ve dřevě.

Pěkný byt ve velmi solidním a bezpečném domě (trvale se zamyká), málo sousedů. Cena nájmu bez elektřiny a telefonu (či internetu - ale linku možno zrušit) je pro jednotlivce 7800,- (pro dvojici 8400,-). Elektřina pokud se užívá na topení je tak 1000,- (i více dle zimomřivosti, ale je tam přímotopný tarif).

Vratná kauce na vybavení 8000,-

Zvířata nevadí, ale podmínkou je nekuřák.

Pouze dlouhodobě, slušnému (ým) zájemci (ům).

Máme dodávku můžeme pomoct se stěhováním.

A nice small flat for rent - bedroom with high sleeping, build in wardrobe, small bathroom with toilet and shower. And a larger living room plus kitchinette (hot plates and hot owen, washing machine, dishwasher), completely furnished mostly in wood (made to fit, some IKEA bookshleves and computer desk etc. - agreement possible, I can move something out), old creaking wooden floors, wooden windows, wood stove (as well as some wood deposited in the yard) - of course electricity heating as well.

Very cozy flat and quiet house. Rent excluding electricity and phoneline (or internet) but including everything else is 7800,- for a single person (8400,- for couple)- electricity (if used for heating) is aprox. 1000,- and phone and internet can be arranged for around 500,-.

No commission and deposit only 8000,- - and of course returnable!!

The only condition is non-smoker. Pets are fine.

Only for long term, to serious person(s).

Since we have a van we can help with moving.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu99111
Dispozice1+1
Podlaží2
Plocha30
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.