Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 2000 m² bez realitkyLeština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina

Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina
Cena900 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Rodinný dům z 20.let minulého století bez rekonstrukce v zanedbaném stavu. Zástavba cca 650 metrů včetně hospodářských budov, celková plocha pozemku cca 2000 metrů. Zahrada za domem v zanedbaném stavu, přechází do svahu. V blízkosti les a přírodní amfiteátr Strážná hůrka, kde se každoročně pořádají Horňácké slavnosti.

Vlastní dům má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepen. Střecha je šikmá. Dům ani z jedné strany nepřiléhá k sousedním domům. Vedlejší stavby: garáž, studna, hospodářské budovy. Předzahrádka. Voda z vlastní studny, napojení na plyn není. Parkování před domem bez problému, orientace průčelí - západ.

Na uliční straně obývací pokoj a ložnice, na dvorní straně spíž, koupelna s WC, chodba, obytná kuchyně, vstupní hala se schodištěm do patra. V patře chodba a dvě obytné místnosti. Dispoziční řešení je vyhovující, ale zastaralé.

Objekt je bez izolace proti zemní vlhkosti, zdivo z pálených cihel, tloušťka 45 a 30 cm. Fasádní omítky vápenné, část chybí. Podlahy prkenné. Vytápění lokální na tuhá paliva. Stáří: 84 let.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu99125
DispoziceOstatní
Typ budovyCihla
Plocha2 000
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.