Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyIrská , Praha - Vokovice

Irská , Praha - VokoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu hezký byt v komplexu Terasy Červený Vrch. Novostavba z roku 2001 se nachází v těsné blízkosti chráněné krajinné rezervace Divoká Šárka. Zárovaň jde o lokalitu s dobrou infrastrukturou a spojením do centra. Cca 7 minut na metro Dejvická. Byt má velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je vybaven spotřebiči značky Miele, velkou ložnicí, koupelnu, prostornou šatnu, velkou terasu. Byt se nachází ve druhém patře z jedné strany domu a v přízemí ze zadního vchodu, což může být využito i jako bezbariérový přístup. K bytu patří velký samostatný sklep a garážové stání. V domě je kromě recepce s ostrahou, také vlastní prádelna a sauna. Poplatky cca 3 000,-. Volné od 10.9.2010

We offer flat in komplex červený vrch. Lately new building from 2001 is situated next to the protected nature park Divoká Šárka. Underground station Dejvická is abote 7 minutes by tram. Flat has a big living room with the kitchen,big bedroom, bathroom, cloak-room, big terase. Flat is in the first floor from one side and form groud floor from other side of the building. Keller and common garage comes with the flat. There is a recepcion with security and sauna in this flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu99159
Dispozice2+kk
Podlaží1
Plocha65
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.