Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyŽlutická, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj

Žlutická, Plzeň - Bolevec, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme od 1.6.2014 pronájem čistého,částečně vybaveného bytu ve 4. patře panel. domu o dispozici 3+1+L a rozměrech 68 m2. Žlutická ul., Plzeň-Košutka. Kuchyně, obývací pokoj, ložnice, pokojík, praktická šatna. Po částečné rekonstrukci (nová plast. okna, oproti fotografiím jsou nové podlah. krytiny a nový sporák). Neprůchozí pokoje. Vybavení: kuch. linka, sporák, mikrovlnná trouba, lednička, mrazák, ložnice se skříní (bez postelí), obývací stěna (bez sedací soupravy), televizor. Po dohodě možno dovybavit. Zřízen vysokorychlostní internet Pils free. K dispozici sklep. V místě veškerá občanská vybavenost, MHD, škola, školka, dětské hřiště. V blízkosti příroda - lesy a bolevecké rybníky. Nabídka určena pouze přímým, česky či slovensky mluvícím zájemcům. Zprostředkovatelé, nevolejte prosím.

Cena: 8.000,- Kč (vč. poplatků za fond oprav, svoz odpadů, spol. osvětlení aj.) Navíc jen zálohy na energie cca 2500 Kč (dle počtu osob – dohoda; zúčtování čtvrtletně dle skutečné spotřeby), kauce cca 10000 Kč. Dlouhodobě, smlouva na 1 rok s možností prodloužení. Byt vhodný nejen pro studenty. VÝHODY: 1/ Nejsme RK, tudíž bez dalších nákladů a poplatků!!! 2/Vychovaná zvířata nejsou problém. 3/ Dohoda na rozumných věcech s námi vždy možná. Nutné doložení stálého příjmu (kvůli špatné zkušenosti s neplatiči).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu99311
Dispozice3+1
Podlaží4
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.