Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyU prvni baterie , Praha - Břevnov

U prvni baterie , Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmeme 2+kk, 56 m2.Adresa: U prvni baterie 51, Praha 6, 3.patro

Byt je plne zarizeny, obsahuje loznici s knihovnou a velkou manzelskou posteli, koupelnu s vanou a samostatnou toaletou. V byte je samostatna vestavena satna s oddelenou casti na venkovni kabaty/tasky. Obyvaci pokoj obsahuje rozkladaci pohovku pro dalsi dva lidi k vyspani. Kuchynsky kout je plne vybaven, kuchyn nabizi mikrovlnou troubu, dotykovy sporak, troubu, lednici s mrazakem a mycku na nadobi.

Soucasti bytu jsou i spolecne prostory k vyuziti pradelny a susarny, a zahrada k letnimu posezeni.

Byt ma krasny vyhled, s dohledem az na Prazsky hrad, Zizkovskou vez, Strahov a Petrinsky park a nachazi se v klidne lokalite Prahy 6, Stresovicich.

Dostupnost tramvaji cislo 18,1 a nebo autobusem 174/108/118, cca 20-30 minut do centra.

V prilehle blizkosti se nachazi park Ladronka a Hvezda se sirokym sportovnim vyuzitim (plavecky bazen Petynka, squash, koleckove brusle, kolo) do 10 minut pesky z bytu.

56 meter square, 3rd floor, 1 bedroom + 1 large living room combined with a fully fitted kitchen + 1 bathroom + 1 restroom apartment for rent.

Very safe, quiet and family-friendly location in a neighborhood of Prague (Prague 6) with a lot of embassies and diplomat residencies.

Broad and beautiful view of Prague from the living room window: view includes the Prague Castle, Prague TV tower, Strahov hill, Petrin, & more.

• Apartment comes fully furnished with a queen-size bed, a modern cooker with oven, a wardrobe built neatly into the wall, family size fridge & freezer. The modern & multi-functional living room sofa seats 6-8 and converts easily into a double bed. A shared yet well run & maintained washing machine and drying room inclusive.

• Apartment is easily accessible via all forms of public and private transport. Less than 30min travel time at all times to city center & other important locations (Wenceslav sq, Old town sq, Andel, Airport etc).

• Parks (Ladronka, Letna), sporting arenas (incl. swimming, tennis, gym, basketball, squash, rollerblading etc) all within 10 minutes walk from apartment

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu99424
Dispozice2+kk
Podlaží3
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.