Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyMolákova, Praha - Karlín

Molákova, Praha - KarlínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu částečně zařízený byt 1+kk 36 m2. Byt se nachází v 7. podlaží v domě, který prošel kompletní rekonstrukcí. Dům je 50 m od metra Invalidovna, veškerá vybavenost v pěší dostupnosti. V ceně poplatků je mimo eletřiny, vody, topení a internetu (UPC 10 Mb) možnost vyuyžití fitness v domě 24 h, dále střešní terasu s nádherným výhledem na Prahu (gril, vířivka, lehátka) a služby recepce. V domě je dále k využití prádelna. Přímo v domě se nachází dále pizerie a vinárna.

V bytě je možno oddělit místo na spaní. Z bytu je výhled na Pražský hrad. K bytu patří prostorná sklepní kóje (možnost uskladnit např. kola)

Kuace 10 000,-

Pouze přímí zájemci, RK NEVOLAT, NA EMAILY OD RK NEREAGUJI !!!

I offer partly furnished appartement 1+kk 36 m2. Appartement is situated on 7th floor in completely renovated house located 50 m far from Invalidovna station. All services are nearby reachable by walk. Price includes except electricity, water, heating and internet (cable - UPC 10 Mb) 24/7 access to fitness situated in the house, roof terace with nice view of Prague (barbeque, whirpool, chairs) and reception services. In the house are 4 laundry rooms. A restaurant / pizzeria and wine shop available in the building.

In the appartement is possible to detach sleeping corner. The flat provides nice view of Prage including Prague Castle.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu99528
Dispozice1+kk
Podlaží7
Plocha36
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.