Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyMístní, Brno - Kníničky, Jihomoravský kraj

Místní, Brno - Kníničky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


RK nevolat!

Nabízím k pronájmu cihlovou novostavbu klimatizovaného podkrovního bytu 2+kk s balkonem. Novostavba z roku 2007 se nachází v krásné lokalitě poblíž Brněnské přehrady v Brně – Kníničkách, za zoologickou zahradou. Byt se nachází ve 3. NP ze 3. Celková plocha bytu včetně příslušenství činí 51 m2 + balkon 2 m2 + půdní úložný prostor 28 m2. Do půdního prostoru je přímý vstup z bytu prostřednictvím stahovacího schodiště. Orientace obývacího pokoje na J –Z. Z bytu je krásný výhled do okolní zeleně. K bytu náleží sklep, v domě je kočárkárna a sušárna. V dosahu MHD. Na přehradu se dá dojít za 5 min. Parkování před domem. Byt je kompletně zařízen vč. pračky, ledničky, sporáku a mikr. trouby. Provozní náklady: 2500 + elektřina + internet. Depozit 1 nájem. Vhodný pro pár, pes není překážkou. V bytě se nekouří. Volný od 1.1.2014.

I offer a new built flat (2007) for rent. The flat is in the 3rd floor (3 floors total) in a green area close to Brno’s lake – 5 minutes by walking. Air condition, new kitchen, completly equipped. For more details please contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu99607
Dispozice2+kk
Podlaží3
Plocha51
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.