Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 33 m² bez realitkyV Zálomu, Praha - Nusle

V Zálomu, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné8 400 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt ve 2.np/4, 33m + 4m sklep. Byt s výhledem do vnitřní zahrady je po kompletní rekonstrukci, ve velice udržovaném stavu. Byt je částečně zařízený (není podmínkou, je možné nábytek vystěhovat). V pokoji kuchyňská linka se spotřebiči (lednice s mrazákem, sporák s pečící troubou a grilem). Obývací část zahrnuje vestavěné dřevěné pódium s výsuvným dvoulůžkem a barovým stolem, sedačku, police, konf. stolek. V koupelně je sprchový kout, nový bojler na 80l a nová pračka. Záchod odděleně. Z chodby je taktéž vstup šatny. V bytě se topí WAF tělesem. Dveře do bytu jsou zajištěny bezpečnostním systémem. Dům prošel před dvěma lety kompletní rekonstrukcí rozvodů a interiérů domu. Zahrada domu je v udržovaném stavu a je možno ji využít pro volný čas. K bytu náleží sdílený balkón na patře, např. pro sušení prádla, parkování kola apod. Cena za pronájem je 8 400 Kč (zahrnuje poplatky a spotřebu vody) + spotřeba elektřiny a plynu (cca 1 500 Kč měsíčně). Ihned k nastěhování.

Byt je situovaný na velmi dobrém místě s občanskou vybaveností. 5 min. pěšky na metro "C"- Pražského povstání, 1 min. pěšky na tram. 18 a noční tramvaj. 2 min. do přilehlého parku Jezerka s divadlem.

V případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte na e-mailu.

Flat for rent: 33 sq.mtrs + 4 sq.mtrs storage space in 2nd floor out of 4 floors. Very well maintained apartment after complete reconstruction has a view into inner park. The flat is partly to fully equipped (not a condition, furniture can be moved out). All home electrical appliances are provided. The main room offers wooden podium with build-in double sized bed, bathroom with shower and separate toilette. Extra storage room is being used as a clothes room. The apartment is basically ready to move in.

The situation of the apartment is very convenient in terms of public transport and services. 5 mins. walk to metro "C"- Pražského povstání, 1 min. walk to tram no. 18 and night tram. 2 mins. to nearby park Jezerka.

In case of interest, contact me please via e-mail.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu99747
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Plocha33
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.