Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 119 m² bez realitkyStolany, Stolany - Stolany, Pardubický kraj

Stolany, Stolany - Stolany, Pardubický kraj
Cena1 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 937 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě obce Stolany, které jsou vzdáleny cca 6 km od okresního města Chrudim. Dům stojí samostatně v zastavěné části obce, do 2 minut pěší chůze od středu obce, kde se nachází obchod s potravinami, základní a mateřská škola a obecní úřad.

Nemovitost je tvořena rodinným domem a velkou zahradou. Zastavěná plocha rodinného domu činí 119 m2. Jedná se o podsklepený dům s jedním nadzemním podlažím. Na velké zahradě o velikosti 812 m2 se nachází studna.

Popis nemovitosti: Rodinný dům je přístupný po místní zpevněné komunikaci a obsahuje jednu bytovou jednotku o velikosti 3+1. V přízemí se nachází garáž, kotelna, uhelna, prádelna, sušárna, dílna a sklep. V nadzemním podlaží se nachází veranda, kuchyň, obývací pokoj s velkou terasou, ložnice, pokoj, koupelna a WC. Střecha domu je sedlová, sklonitá. Vytápění je ústřední s kotlem, teplou vodu zajišťuje elektrický bojler. V kuchyni se nachází elektrická trouba a plynový vařič. Nemovitost je připojená na inženýrské sítě: veřejný vodovod, elektrická síť, možnost napojení plynovodu. Kanalizace – odvod do vybírací jímky.

Prohlídka dosud obývané nemovitosti je po telefonické domluvě možná kdykoliv. Cena za nemovitost je 1.400.000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu99767
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha119
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.