Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyBrezinova, Praha - Karlín

Brezinova, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Od 15.9. bude k dispozici byt 3+kk, 82m, 3. poschodi s vytahem. Nachazi se 5 min chuze od zastavky tramvaje Urxova (linky 8, 24, 52) a metra Krizikova a 15 min chuze na nam. Republiky. V byte jsou dve samostatne loznice (cca 25m kazda) s dvojposteli a satnikem, kuchyn s plynovym sporakem, digestori a lednici, jidelnim stolem a zidlemi. Ke kuchyni je pripojena mala skladovaci mistnost. Koupelna s WC a prackou. Byt ma samostatny plynovy kotel s prostorovym termostatem.

Vyhled jedne loznice je do klidne ulice. Vyyhled druhe loznice a kuchyne je do vnitrobloku.

Dum je ve sprave vlastniku a je celkove v dobrem stavu. Ve vnitrobloku je detske hriste s posezenim.

Cena najmu je 14.000,- + poplatky v dome (vodné stočné, odpadky, atd. cca 2.500-3.000 podle poctu osob). Ele, plyn, internet, tlf. v rezii najemnika.

Zajemci prosim volejte 725 556 535.

NEJSME REALITKA

Starting September 15 there will be an 82m, 3+kk apartment available on 3rd floor with elevator. The apartment is located 5 mins walking from Urxova tram stop (lines 8, 24, 52), Krizikova (B-line) and 15 mins walking from namesti Republiky. It has 2 separate bedrooms (aprox. 25m each) with double-bed and a wardrobe. Kitchen is equipped with gas stove, fridge, dinning table and four chairs. Storage rooms is attached to the kitchen. Bathroom with toilet and wash-machine. Heating is with own gas heater controlled by a programable thermostat. One bedroom has view to a quiet street. Kitchen and the other bedroom to inner-yard. House is under owner's management and in a good conditions. The inner yard has a common area with playground and couple banks.

Monthly rent is CZK 14.000,- + utilities (water, sewage, garbage, etc CZK 2.500-3.000 depending on number of tenants). Electricity, gas, internet, phone is in tenant's cost.

Please call 725 556 535

WE ARE NOT A REAL ESTATE AGENT

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu99836
Dispozice3+kk
Podlaží3
Užitná plocha82
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.