Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 2+1 • 56 m² bez realitkyV Olšinách, Praha - Strašnice

V Olšinách, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč


Nebytový prostor 2+1 (56,5 m2) ve zvýšeném přízemí po rekonstrukci, přímo u metra Strašnická, také u tramvajové a autobusové zastávky Strašnická. Bydlení s výborným spojením do centra, možnost parkování ve dvoře. V kuchyni linka s plynovým sporákem, lednice s mrazákem a myčka. V koupelně je sprchový kout, pračka a plynový kotel. V místnostech parkety a dlažba, plastová okna. Zálohová platba je počítána na osobu (700 Kč), platí se měsíčně a zahrnuje vodné, stočné, popelnice, úklid a údržbu domu. Elektroměr a plynoměr si nájemník převede na sebe a platí přímo dodavatelům. Kauce ve výši dvou nájmů. Volný ihned.

Commercial space 2+1 (56.5 m2) on the mezzanine floor after reconstruction, metro station Strašnická, also at tram and bus stops Strašnická. Living with excellent connections to the city center, parking in the yard. In the kitchen - gas stove, fridge freezer and dishwasher. The bathroom has a shower, washing machine and gas boiler. In rooms are parquet and tiles, plastic windows. Advance payment is calculated per person (700 CZK), payable monthly, and includes water, sewer, trash cans, cleaning and maintenance of the house. The gas meter and the electricity meter is transferred to the lessee himself and paid directly to the suppliers. Deposit of two vacancies. Available immediately

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu375702
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.