Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 4505 m² bez realitkyLipová - Žírnice, Karlovarský kraj

Lipová - Žírnice, Karlovarský kraj
Cena1 750 Kč

Tato nemovitost již od 7 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji pozemek u přehrady Jesenice o rozloze 4505 m2, který je UP obce Lipová zařazen jako plocha určená k bydlení v Lokalitě Stebnice Sever.

Umístění pozemku garantuje celodenní proslunění s výhledem na vodní nádrž Jesenice a vzdáleností od vodní plochy do 300 m.

Vzhledem k původnímu záměru prodávajícího postavit si na pozemku několik RD pro rodinu je vypracována projektová dokumentace na první dům a je možné ji nabídnout k prodeji a rovnou zahájit stavební řízení.

Z hlediska parcelace je počítáno s rozdělením až na tři samostatné domy a takto je taky objednáno zasíťování silovou elektroinstalací u ČEZ. Náklady na provedení nese prodávající a předpoklad realizace je v průběhu roku 2023. Je samozřejmě možné si zakoupit pozemek celý a zajistit si tak naprosté soukromí. Na náklady prodávajícího je rovněž zřízen a vystrojen kompletní vrt s dostatečnou kapacitou tak, aby bylo případně zajištěno zásobování pitnou vodou pro všechny pozemky. V tuto chvíli jsou provedeny všechny vrtné práce a probíhá vyhodnocení vrtu. Dále prodávající připravuje provedení sjezdu k pozemku s asfaltovým povrchem. Odkanalizování je projednáno se stavebním úřadem do vlastní žumpy. Toto řešení je spíše záložní, protože je uzavřena dohoda s developerem sousedního pozemku, který byl původně ve vlastnictví majitele prodávaného pozemku, kde je nachystaná výstavba rodinných domů s kompletní infrastrukturou ( voda, kanalizace, ČOV ) s garantovaným právem se napojit na sběrnou kanalizaci i přívod vody.

Podle aktuálních informací bude v roce 2023 provedena sběrná kanalizace, ČOV a centrální zásobování vodou s úpravnou. Tuto infrastrukturu bude možné využít pro prodávané pozemky.

Celá lokalita má neskutečnou polohu s přístupem k vodní nádrži Jesenice. Stavební uzávěra sousedních pozemků je dostatečnou zárukou, že se bude jednat o výjimečné a klidné bydlení s přístupem k vodní ploše, s možností si případně vybudovat vlastní molo. V řádech několika málo minut je dostupný Cheb nebo na opačnou stranu Sokolov či Mariánské Lázně. K dispozici je rovněž škola, školka, obchod, autobusová i vlaková doprava.

Kdo tedy hledá bydlení, které může zároveň splnit i ty nejnáročnější požadavky na zrekreování se, má jedinečnou příležitost si splnit svůj sen.

V případě koupě celého pozemku jsme připraveni poskytnout zajímavou slevu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu727450
Dostupné od26. 7. 2022
Plocha 4 505
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 7 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDStebnice
🚘 2 922 m (7 min)
PoštaDolní Žandov
🚘 11 109 m (13 min)
Obchod
🚘 3 894 m (7 min)
RestauraceHospůdka Lipová
🚘 4 464 m (8 min)
Škola
🚘 11 133 m (14 min)
Mateřská škola
🚘 11 140 m (14 min)
Hřiště
🚘 3 874 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.