Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Kladno, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kladno, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kladno, Pardubický kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyKladno u Hlinska, Pardubický kraj

Kladno u Hlinska, Pardubický kraj

Pronájem Chalupy Kladno u Hlinska v oblasti Vysočina: 3 ložnice, max. 12 osob.chalupa za týden: léto 26.000kč. Nově postavená částečně roubená prostorná chalupa se nachází v klidné části obce Kladno na Českomoravské vrchovině. Okolí je ideální pro vycházky do přírody a cyklistické výlety. V horkém létě můžete navštívit koupaliště ve Skutči, biotop v Hlinsku nebo rybníky v okolí (Milovy, Svratouch, Jánuš, Velké Dářko, Řeka). Další netradiční možnost koupání je v zatopených kamenolomech v okolí (lom Srní, lom Prosetín, Trhová Kamenice). V zimě je možné lyžování na upravené a uměle zasněžované sjezdovce v Hlinsku nebo využít upravených běžeckých tras v okolí (Svratka, Čachnov, Hlinsko). Veřejné bruslení je v Hlinsku v krytém zimním stadionu. V čase velkých mrazů se bruslí i na rybníce u chalupy. Po sportovním výkonu nebo vycházce můžete zregenerovat v infrasauně pro 2 osoby.

U chalupy je oplocená zahrada, která skýtá dostatek prostoru a plného soukromí pro hry i parkování auta. V zahradě je zastřešená pergola s posezením a krbem, dětská houpačka, trampolína a pískoviště. V létě je na zahradě solární sprcha a nafukovací bazén pro malé děti. K dispozici je rovněž gril na dřevěné uhlí.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa k pronajmutí
Ložnice3 ložnice
MěstoKladno u Hlinska
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 12 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.