Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Staré Město, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Staré Město, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Staré Město, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyStaré Město pod Králickým Sněžníkem, Olomoucký kraj

Staré Město pod Králickým Sněžníkem, Olomoucký kraj

Pronájem Chalupy Staré Město pod Kralickým Sněžníkem v oblasti Jeseníky: 2 ložnice, celkem pro 2 až 10 osob.chalupa za noc: léto 2.700kč, zima 3.000kč. Chalupa je v centru u hlavní cesty přesto je v klidné části. V okolí se lze věnovat jak různým aktivním sportům jako je Lyžovaní, běžky, ciklistika, tak i relaxaci v klidné přírodě při horských tůrách. Odpočívat můžete i u nedalekého rybníka kde lze i rybařit. Večery lze trávit třeba na boulingu či v prostředí místních hospůdek.

Přirozenou dominantou zdejšího kraje je 1424 metrů vysoký Králický Sněžník se svými hřebeny, které se s nedalekými Jeseníky mohou směle měřit jak divokou a romantickou krásou, tak strmostí svých svahů i výškou svých jednotlivých vrcholů. Rychlebské hory dosahují horou Smrk nadmořské výšky 1125 metrů a v bezprostřední blízkosti Starého Města jsou pahorky a pláně s průměrnou výškou 750 metrů. Nejnižší kóta 465 m n. m. je v ústí řeky Krupé do řeky Moravy. Výškové rozpětí Staroměstska je tedy značné - 959 metrů.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa u náměstí
Ložnice2 ložnice
MěstoStaré Město pod Kralickým Sněžníkem
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 10 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.