Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 53 m² bez realitkySeifertova, Praha - Žižkov

Seifertova, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 237 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Přímý majitel prodá byt 2+1, 53 m2, ve 3.patře cihlového domu v blízkosti kostela sv. Prokopa. Byt je orientován do zahradní části s výhledem do zeleně a na Vítkov. Možnost využít zahradu ve vnitrobloku. Byt je po celkové rekonstrukci. Ve všech místnostech je plovoucí podlaha, zrenovovaná dřevěná okna, topení na plynový kotel. Koupelna a WC po rekonstrukci, v kuchyni nový plynový sporák, myčka nádobí, kombinovaná chladnička s mrazákem. V obývacím pokoji vestavné dřevěné patro. Možnost prodeje s vybavením. Skvělá poloha bytu, 3 min chůze na zastávku tramvaje, 2 zastávky na metro. Hlavní nádraží a centrum do 10-ti minut. Výborná občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, SŠ, VŠ, zdravotnické zařízení, obchody, restaurace, nákupní centrum Flora - vše do 10-ti minut chůze.

Direct owner sells an apartment 2 +1, 53 m2, 3rd floor of a brick house near the church of St. Prokop. Flat is oriented to the garden overlooking the green and the Vitkov. There is possibility of using a garden courtyard. The apartment is after complete reconstruction. In every room is a floating floor, renovated, wooden windows, gas heating boiler. Bathroom and toilet after reconstruction, a new kitchen gas stove, dishwasher, fridge / freezer combination. The living room has built-in wooden floor. The possibility of selling the equipment. Great location flat, 3 mins walk to tram stop, 2 tram stops to the subway. The main railway station and the center in 10 minutes. Excellent civic facilities - kindergartens, primary schools, secondary schools, universities, medical facilities, shops, restaurants, shopping center Flora - all within 10 minutes. For english speaking clients, please contact petra_mullerova@yahoo.ca.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu141680
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.