Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 170 m² bez realitky13711, Stádlec - Stádlec, Jihočeský kraj

13711, Stádlec - Stádlec, Jihočeský kraj
Cena600 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 545 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Městys Stádlec nabízí k prodeji byt v rodinném domě (dům čp. 178) v dispozici 4+1 na parcele 49/5 o výměře 109m2 v k.ú. Stádlec. v klidné části obce. Dům je podsklepený- prostorný sklep přístupný z ulice, ve zvýšeném přízemí se nachází vstupní chodba, koupelna, kuchyně, jeden menší a jeden větší pokoj. V patře se nachází další dva menší pokoje (každý cca. 7m2) a prostorná půda, kterou je možné upravit a využívat jako obytný prostor. Patro je přístupné po širokém, prostorném schodišti. Vytápění je el. akumulačními kamny. Objekt napojen na obecní kanalizaci a vodovod. Průkaz energetické náročnosti budovy je zpracován. K objektu nenáleží žádný pozemek. Plynový řad veden u objektu (cca 2m), možnost zřídit přípojku. Parkování na parkovišti nedaleko objektu (cca. 20m).

Dům navazuje na budovu židovské synagogy čp. 109, která je památkově chráněna. Proto i tento dům částečně podléhá památkové ochraně. Více informací o uvedených skutečnostech a prodeji poskytne starosta.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu227830
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha170
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíObecní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.