Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 631 m² bez realitkyAloise Jiráska, Teplice nad Metují - Dolní Teplice, Královéhradecký kraj

Aloise Jiráska, Teplice nad Metují - Dolní Teplice, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena650 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 757 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji dům v Chráněné krajinné oblasti Teplicko-Adršpašských Skal, blízko centra města Teplice nad Metuji, ul. Aloise Jiráska. Celková výměra pozemku je 631m, z toho je zastavěná plocha 260m a pozemek 371m. Dům je cca 100m od centra města(lékař, obchody, Pošta, Základní škola, Mateřská školka, restaurace, Sportovní hala), blízko hlavní silnice. Přes silnici je udržovaný park. Sjezdovka s vlekem a umělým zasněžováním je cca 400m od domu. Turisticky oblíbené Teplicko-Adršpašské Skály jsou vzdáleny 2km a 6km, Krkonoše cca 50km.

Objekt byl v roce 2001 částečně rekonstruován(2 koupelny, izolace, okna). Vytápění Akumul. kamny. Plynová přípojka před domem. Teplá voda(bojler). Vodovod a kanalizace obecní. Elektroinstalace 220/380V.

Kuchyň je spojena s obývacím pokojem, 1 samostatná ložnice propojena s větší koupelnou(vana, sprchovy kout, WC). Další místnost má vchod z předsíně. Malá koupelna je v předsíni(sprchový kout, WC). Půda je vhodná pro vestavbu a obsahuje 1 obytnou místnost. Zahrada okolo celého domu. Nutná rekonstrukce! Vhodné na trvalé bydlení nebo k rekreaci. CENA k jednání!! Poloha v mapě neodpovídá skutečnosti. Jedná se o střed městečka. Další info nebo foto na emailu: HSchejbal@seznam.cz nebo tel. 774666118-Nová cena zadána 27.05.2016.

House for SALE in beautiful small town Teplice nad Metuji in attractive region of Teplicko-Adrspasske skaly! The house is located close to the town centre but in calm place with lots of green. The house is 260 sq metres big and and the garden is 371 sq metres. There are Schools, Shops, Restaurants, Indoor/Outdoor multisport arena, Downhill with lift and technical snow, everything in walking distance. Teplice rocks are 2km away, Adrspach rocks 5km away and Krkonose mountains 50km away. The house was partially renovated in 2001(two new bathrooms, isolation, windows). Heating by accumulator stoves. Gas connection in front of the house but is not connected to the house. Warm water by boiler. City public water supply and plumbing. Wiring system 220/380V.

The kitchen and living room are in one room. One bedroom and big bathroom(WC, shower and bath) are separately. The 2nd bedroom is just around the hall as well as 2nd small bathroom(WC, shower).

Attic has one bedroom and is very suitable for renovation. Other info and pictures available on HSchejbal@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu326616
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha631
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.