Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem garáže • 30 m² bez realitkyKlapálkova, Praha - Chodov

Klapálkova, Praha - Chodov
Měsíční nájemné990 Kč


VOLNÉ poslední stání od 1.10.2019

Hledáte opravdu bezpečné místo pro svoji motorku? Nabízím k dlouhodobému pronájmu garážová stání pro motocykly v uzavřené, zabezpečené garáži nacházejicí se na rozhaní Chodovce a Spořilova. Každé stání má k dispozici i prostor na odložení osobních věcí i prostor pro odkládání rozměrnějších příslušenství. V prostoru garáže je elektřina 220 a WiFi. K dispozici erární nabíječka moto baterií.

Garáž je zabezpečena GSM alarmem a kamerou. Každý nájemník obdrží svoje vlastní přístupové heslo a přístup k atkuálnímu záznamu z prostoru garáže přes mobilní aplikaci, tak že budete mít svou motorku stále pod dohledem. Po domluvě je možno napojit GSM alarm na pult centralizované ochrany.

Garáž je velice dobře dostupná MHD, parkování u domu je v celku bezproblémové. Chodov 5min ze zastávky Blažimská, Želivského, Flora 10min, ze zastávky Choceradská, Smíchovské nádraží 10min ze zastávky Chodovec. Všechny zastávky chůzí do 5 minut.

Jedná se o stání a je určeno pouze pro motocykly!

AVAILABLE FROM April 1st 2018

Are you looking for safe parking place for your bike? We offer parking places in safe garage in Prague 4 in between Chodovec and Spořilov. Garage is equipped with electricity and WiFi. Each tenant has storage space for personal items available. On mutual agreement, there is also small workshop available and also some equipment such as battery charger.

The garage is secured with GSM Alarm and independent IP camera so your bike will be at your sight anywhere you go through mobile application. Each tenant will be provided with specific entry code.

The garage is easily available by car (close to D1 Exit 1) or by public transport. Chodov 5min. Želivského or Flora 10min. Smíchovské nádraží 10min.

Only for motorcycles

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu391992
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha garáže30
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.