Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 118 m² bez realitky28. října, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

28. října, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné19 360 Kč

+ Poplatky za služby4 090 Kč


Nabízíme pronájem nebytových prostor v parteru kancelářské budovy situované v centru Ostravy, v těsné blízkosti nákupního a administrativního centra Nová Karolina. Vhodné pro prodejnu, či služby. Prostory nabízíme nevybaveny a sestávají z hlavního prostoru o výměře 90 m2, exponovaného do ulice, a menšího do dvora otočeného prostoru o výměře 26 m2. K nebytovým prostorům patří také sociální zázemí na chodbě domu. Ke kanceláři si lze pronajmout nekrytá parkovací místa ve dvoře objektu. Cena za pronájem činí 19 360,-, zálohy na služby (voda, plyn) 4 090,- vč. DPH. Elektrickou energii nutno přihlásit na koncového odběratele.

We rent a commercial space on the ground floor of an office building located in the Ostrava city center, near the Nová Karolina commercial and bussines centre. Suitable for a shop or services. Facilities offered unequipped and consist of a main space with an area of 90 m2, exposed to the street, and a small courtyard facing space with an area of 26 m2. Restrooms in the hallway of the house included. The uncovered parking spaces in the yard can be rented. The rental price is 19 360,-Kč, deposit for utilities (water, gas) is 4 090,-Kč incl. VAT. Electricity must be registered on to the end customer.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu401753
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru118
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.