Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 2+kk • 33 m² bez realitkyŠlikova, Praha - Břevnov

Šlikova, Praha - BřevnovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč
+ Vratná kauce12 100 Kč


Dáváme k dispozici dvojkancelář v 1. NP secesního domu z roku 1907. V 90. letech dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí a kanceláře pravidelně renovujeme (malování, pokládka koberců). V budově sami máme usídlené naše další společnosti a správce budovy je denně přítomen. Dům je zabezpečen s napojením na pult centrální ochrany a přístup do budovy je přes čipovou kartu (po dohodě lze vytisknout docházku zaměstnanců). Toalety jsou na každém mezipatře (střídavě dámské a pánské) a v podkroví je zasedací místnost (viz. foto) pro cca 10 lidí, která je nájemníkům k dispozici v rámci nájemného.

V místnostech je již rozvedena síť Ethernet. Dvojkancelář je možné využívat pro 3 - 5 lidí, případně použít menší místnost jako malou zasedací místnost (viz. foto). Okna jsou situovaná do dvora a v parných létech se teplota v kanceláři pohybuje max. kolem 25°C.

Klidná lokalita s dobrou dostupností (banky, pošty, obchody, restaurace) do 1 km a pouze cca 3 minuty od vjezdu do tunelu Blanka (směr Troja) a Strahovského tunelu (směr Jižní spojka). Přímo přes ulici jsou 2 restaurace vhodné pro každodenní obědy nebo obchodní jednání s klienty. Parkování před domem v kombinované (fialové) zóně s parkovacím automatem přímo před vchodem do budovy (pro návštěvníky 30 Kč / hod.)

Cena je uvedena vč. DPH (plátci si mohou DPH odečíst) a obsahuje měsíční nájem a energie, připojení k internetu, 3x týdně úklid kanceláře vč. vynesení odpadků, poštovní schránku, venkovní označení provozovny a tabulku na vnitřní orientační tabuli. Při podpisu nájemní smlouvy se skládá kauce ve výši 1 měsíční platby.

Přiložené foto jsou z nabízené kanceláře a společných prostor budovy.

We offer a double office on the 1st floor of an Art Nouveau house from 1907. In the 90's the house underwent extensive renovation and the offices are regularly renovated (painting, carpeting). We have our other companies based in the building itself and the building manager is present on a daily basis. The building is secured with a connection to a central security desk and access to the building is via a smart card (employee attendance can be printed upon agreement). Toilets are on each mezzanine (alternating ladies and gents) and there is a meeting room in the attic (see photo) for approximately 10 people which is available to tenants as part of the rent.

The Ethernet network is already installed in the rooms. The double office can be used for 3 - 5 people, or the smaller room can be used as a small meeting room (see photo). The windows face the courtyard and in hot summers the temperature in the office is max. around 25°C.

Quiet location with good accessibility (banks, post offices, shops, restaurants) within 1 km and only about 3 minutes from the entrance to the Blanka tunnel (direction Troja) and Strahov tunnel (direction Jižní spojka). Directly across the street are 2 restaurants suitable for daily lunches or business meetings with clients. Parking in front of the building in a combined (purple) zone with a parking meter directly in front of the entrance (for visitors 30 CZK / hour).

Price is incl. VAT (payers can deduct VAT) and includes monthly rent and utilities, internet connection, office cleaning 3 times a week including rubbish removal, mailbox, outdoor signage and a sign on the indoor orientation board. A security deposit of 1 month's payment is due upon signing the lease.

The attached photos are of the offered office and common areas of the building.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu404339
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2021
VlastnictvíOsobní
Plocha kanceláře33
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDMarjánka
🚶 203 m (2 min)
PoštaPraha 69
🚘 1 148 m (2 min)
ObchodPotraviny
🚶 165 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 537 m (6 min)
RestauraceU mystické dámy
🚶 66 m (1 min)
LékárnaBřevnovská lékárna
🚶 342 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Marjánka
🚶 262 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Jílkova
🚶 522 m (6 min)
SportovištěT.J. Sokol Břevnov-Hradčany
🚶 249 m (3 min)
Hřiště
🚶 397 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.