Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 600 m² bez realitkyTryskovická, Praha - Třeboradice

Tryskovická, Praha - Třeboradice
Cena7 350 Kč

Tato nemovitost již od 31 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej upraveného a zrekultivovaného (udržovaný trávník, ovocné stromy, okrasné stromy, keře), částečně oploceného stavebního pozemku, zcela rovný. Skvělá a žádaná lokalita Praha 9 Třeboradice, kde již podobné pozemky prostě nejsou ! Naprostý klid a soukromí je sklouben s výbornou dostupností (bus cca 150m), na metro Letňany cca 15 min, autem do centra cca 15 min. Veškeré služby v místě. U pozemku začíná klidová odpočinková zóna. Provoz aut nulový (končí zde komunikace), parkování na ulici 1-3 aut bezpečný a bezproblémovyý. Přípojky EL a ZP 10 m. Pozemek o rozměrech cca 550 - 650 m, o cca obdélnikovém tvaru, s dostatečným prostorem na výstavbu domku, zahrádku a relaxační zahradu. Cena: od 7 350 Kč/m2. Cena je finální, vzhledem k běžným cenám v této oblasti za 1 m2, které se pohybují okolo cca 8000-9000 Kč. Budete bydlet jako na vesnici, v naprostém soukromí, po zahradě se vám budou procházet bažanti, večer houkat sýčci - jinak vás nebude rušit nic..na sousedy přes zeleň nedohlédnete (ze 2 stran sousedí pozemek se zahradami bez jakékoliv zástavby, z jedné se zahradou se stavbou a z jedné s komunikací)..a zároveň jste v Praze s vynikající dostupností kamkoliv. Pozemek vhodný pro výstavbu menšího rodinného domu, protože budememe sousedi a nechci narušit atmosféru prostředí, neakceptuji příliš vysoké či jinak rozlehlé stavby. Nutno vidět. Pouze vážní zájemci s vyřešeným financováním. RK - nekontaktujte prosím!!

Sales of refined and tidy land suitable for builing of midsize family house (trim lawn, fruit trees, ornamental trees, shrubs), partially fenced, completely flat. Excellent and desired location in Prague 9 Třeboradice. Complete privacy is reconciled with excellent accessibility (bus 150m), the metro Letňany about 15 minutes by car and to the center for about 15 minutes. All services needed are very close (shops, restaurants, school, preschool etc.) . Close to the land it begins a calm relax zone. Zero car traffic (road ends here), on-street safe parking of 1-3 cars safe. Electricity and gas connections just 10 meters. Land size it is from 550 to 650 m, approx rectangular shape, with sufficient space to build a house and still enough of space for a relaxing garden. Price per 1 square meter: from CZK 7,350 . The price is final, due to pricing around where it starts on 8000-9000 CZK. You will live like in the village, in complete retreat, surrounded by greenery, in a silence (the land neighbors with 2 sides with the gardens without any buildings, one with garden with a house and one with a road - it ends here) .. and while you are in Prague with excellent and fast access anywhere. Land suitable for building of a midsize family house. We are going to be neighbors and as I do not want to destroy the atmosphere of the environment, I do not accept too high or other large buildings. You have to see it personally. Please, just serious takers!! Real state agencies - please do not contact me !!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu409156
VlastnictvíOsobní
Plocha600

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.