Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 260 m² bez realitkyLipová - Seč u Lipové, Olomoucký kraj

Lipová - Seč u Lipové, Olomoucký kraj
Cena649 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 752 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům v Seči u Lipové, nedaleko Prostějova a Boskovic. Dům je vhodný k bydlení i rekreaci, případně jako kombinace podnikání a bydlení (prostorné spodní podlaží určeno k provozním účelům). Na domě byla provedena částečná rekonstrukce - nová střešní krytina a klempířské konstrukce, plastová okna a vstupní dveře. Vnitřní prostory jsou určeny k modernizaci a dokončení rekonstrukce. V současném stavu nelze trvale užívat. Ve spodním podlaží, které je přístupné z ulice a po schodišti ze zvýšeného přízemí jsou umístěny sklady, kotelna, dílna. Ve zvýšeném přízemí jsou obytné prostory o velikosti 5+KK. V půdním prostoru je vestavěna jedna místnost.

Parkování je možné na vlastním pozemku. Dům je připojen na elektrickou energii, na vlastní odpadní jímku, k domu náleží dvě studny. Je možné připojit obecní vodovod a plyn. V obci je restaurace, obchod s potravinami, dětské hřiště. Obec je obklopena lesy vhodnými k cykloturistice, houbaření. Boskovice a Prostějov jsou vzdáleny cca 20 km. Průkaz energetické náročnosti nebyl dosud vyhotoven, z toho důvodu je uvedena třída G. Celková plocha pozemku je 345 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu425716
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha260
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.