Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 86 m² bez realitkyŽižkova, Velké Popovice - Velké Popovice, Středočeský kraj

Žižkova, Velké Popovice - Velké Popovice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Dlouhodobý pronájem velmi hezkého a prostorné bytu Praha východ - Velké Popovice 3+kk v bytovém domě s devíti bytovými jednotkami. Jedná se o byt ve 2. podlaží s panoramatickým výhledem. Byt se nabízí jako částečně zařízený: kuchyňská linka s elektrickým vařičem, myčkou, el. troubou, chladničkou. Knihovna, velká šatní skříň, úložný prostor. Okna jsou plastová, na podlahách dlažba, parkety. Dále zděná koupelna s vanou, toaletou, rohovým umyvadlem a přípojkou na pračku.K pronájmu bytu je garáž s variabilními policemi a sklepní koje s policemi. Byt a jeho lokalita se nachází na kraji obce ve velmi klidné lokalitě, byt je ideální pro rodinu s dětmi.

Škola a MŠ cca 5 min. chůze. V obci je občanská vybavenost, pošta, restaurace, knihovna, park Daleška, několik dětských hřišť, wellness, obchod s potravinami, řeznictví, zimní stadion, pivovar, Domácí mazlíčci ano kromě psa. MHD: 15 minut autobusem na vlakovou stanice Strančice (30 min Praha HL.N.), D1 exit 15 km

Pronájem vč. poplatků.

Long-term lease of a pleasant and spacious apartment in an apartment building (only nine flats in the building) in the area of Prague - East (Velke Popovice), 3+kk. The apartment is situated on the second floor and it offers a panoramic view. It's partially equipped: the kitchen comes with furniture with an electric cooker, dish washer, electric oven and a refrigerator. There is also a book case, a big closet and handy storage space. The windows are plastic, there are tiles and parquet flooring. The brick-based bathroom is equipped with a bathtub, sink and a plug for a washing machine. There is also a garage with extra storage space and embedded shelfs that go with the flat. The apartment is located at the North edge of town in a very calm and peaceful location, it's ideal for a family with children.

The elementary school and the kindergarten are both 5 minute-walking-distance away. There is also a post office, restaurants, public library, Daleška park, several playgrounds, wellness, two grocery shops, butcher's, ice hockey stadium, brewery, pet store. Transportation: 15 min by bus to Strančice (30 min to Prague main railway station), D1 exit 15 km

Rent includes the utility fees

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu426112
Dispozice3+1
Dostupné od1. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
Užitná plocha86
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.