Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 52 m² bez realitkyLounská, Teplice - Teplice, Ústecký kraj

Lounská, Teplice - Teplice, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt po rekonstrukci v bytovém domě v Teplicích. Dispozičně je řešen následovně: prostorná kuchyň s linkou vybavenou el. troubou a varnou deskou, obývací pokoj (ložnice) s balkónem a koupelna s vanou a WC. Okna jsou plastová, podlahy jsou plovoucí laminátové, v koupelně dlažba. Půdorys a 3D model bytu je ve fotogalerii.

Byt je vytápen el. přímotopy, ohřev vody zajišťuje vlastní el. bojler přímo v bytě = nájemce má nárok na zvýhodněnou sazbu D45d, pro veškeré spotřebiče 20h denně, po nastěhování si přihlašuje elektroměr na svoji osobu u dodavatele el. energie (innogy, ČEZ apod.), doporučená dostatečná výše měsíční zálohy na el. energii je 1.500-2.000,- Kč.

V domě jsou rozvody TV a internetu, které je možné v bytě okamžitě aktivovat za cca 300,- Kč/měs. (balíček obsahujeje cca 64 TV programů a 20Mbit/s rychlost internetu), případně je možno využít některou z nabídek společnosti UPC. Plyn není k dispozici, nájemce tak nemusí řešit a hradit povinné roční kontroly komínů, kotlů nebo jiných plynových spotřebičů.

Každý byt má vlastní vodoměr, 1x ročně je prováděno vyúčtování skutečných nákladů na vodné a stočné oproti uhrazeným zálohám (300,-/os.).

Bytový dům je obýván pracujícími, tichými a nekonfliktními nájemníky a na další zájemce o bydlení jsou tak kladeny obdobné požadavky. V blízkosti domu se nachází menší potraviny, zastávka MHD, dále park - zámecká zahrada, v docházkové vzdálenosti je i obchodní řetězec Billa nebo městská nemocnice. Parkování možné před domem nebo přes ulici na novém parkovišti.

Nájemce platí nájemné a poplatky vždy předem na nadcházející měsíc. Nejpozději při podpisu NS je třeba složit vratnou jistotu (kauci) 15.000,- Kč spolu s první měsíční platbou (nájemné + záloha na vodné + poplatek za údržbu a osvětlení společných prostor).

Modelový příklad měsíčních nákladů pro 1 osobu: nájemné 6.000 + 1x300 záloha voda + 400 úklid a osvětlení chodby + 2.000 záloha na elektřinu + 300 internet a TV = celkem 9.000,-/měs.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444356
Dispozice1+1
Dostupné od1. 10. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.