Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 2758 m² bez realitkyOlešská, Březová-Oleško - Březová u Zvole, Středočeský kraj

Olešská, Březová-Oleško - Březová u Zvole, Středočeský krajVybaveno • Garáž
Cena22 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 95 846 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pro ty co hledají klid v přírodě a přitom blízko do centra dění, mít vlastní kousek lesa, rybníku , zahrádky a přitom si zaplavat v mořské vodě a to vše na necelých 3 tis. m2 !!!

Mohu Vám nabídnout luxusní vilu 5+1, balkon a terasa, bazén, 278m2 užitné plochy, umístěnou v klidné a překrásné krajině v obci Březová-Oleško u Zvole, Praha západ, pouze 21 km od Václavského náměstí. Součástí nemovitosti je i pozemek o výměře 2.758m2. Vila je situována v klidné rekreační oblasti v těsné blízkosti přírodního parku Davle. Dům je postaven ve vysoké kvalitě, dobře zateplen s velmi nízkými tepelnými ztrátami. Součástí je i venkovní bazén s mořskou vodou o objemu 100m3 a rozměrech 11x4,8m. Vytápění celé nemovitosti je zajištěno tepelným čerpadlem, které zajišťuje velmi nízké provozní náklady. Náklady související s energiemi činí 3600,- měsíčně, takže zanedbatelná částka na takto velký dům. Ve vile najdeme tři pokoje situované v prvním patře a prostornou halu, jeden v přízemí který je možno využít jako pracovnu, velký obývací pokoj se vstupem na terasu, po které se dostanete k bazénu, kuchyň a rozlehlou halu. V obývacím pokoji naleznete velké vestavěné akvárium, které je propojené s pokojem. Vstup do prvního patra je zajištěn po prostorném dubovém schodišti. Sociální zázemí je na každém patře. Na rozlehlé a udržované zahradě nalezneme zeleninovou zahrádku, nádrž na chování ryb a překrásný vzrostlí les. Součástí zahrady je i plně vybavená letní kuchyň. Dům je vhodný pro luxusní bydlení, tak i pro reprezentativní sídlo firmy. Pro vážné zájemce o nemovitost po prohlídce při rezervaci možno licitovat cena je k jednání !!! Realitní kanceláře volat pouze se zákazníkem !!!

Hello,

I would like to offer you an exclusive luxury villa 5 + 1 with balcony and terrace. In front of the house is swimming pool (11x4 m) with salt water. House is located in a quiet and beautiful countryside in the village Březová-Oleško at Zvole, Prague West, 21 km from centre of Prague. Part of the House is beautyful garden an area of 2,758 square meters. Part of the garden is forest, small pond for fishing and summer kitchen. The Villa is situated in a quiet area near natural park of Davle. The House is built in high quality, well insulated, with very low heat losses. Heating of the villa is provided by a heat pump, which ensures very low operating costs. In the Villa we find four rooms located on the first floor, one room on the ground floor which can be used as a study, a large living room with access to the terrace, a kitchen and a spacious hall. Bathroom and toilet are on the both floors. The entrance to the first floor is ensured after the spacious oak staircase. The house is suitable for luxury housing or the representative office of the company. The property is possible finance by a mortgage loan, witch one we can arrange for you for free.

If you have some specifics question for something don´t hesitate and contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445211
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha2 758
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníGeotermální
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.