Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyMerhautova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Merhautova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 100 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


K pronájmu je světlý byt o dispozici 3+kk v lokalitě Černá Pole na ul. Merhautova, jenom několik metrů od zastávky Štefánikova čtvrť - do centra 9 min. tramvají. Jedná se o kompletně zrekonstruovaný, slunný byt ve 2.NP, ve kterém budete první nájemníci. Tento moderní byt je vybaven kuchyňským koutem se sporákem s varnou deskou a lednicí. Byt je taktéž možno dovybavit nábytkem dle domluvy. Dále je v byte hezká prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem a dvěma umyvadly. WC je samostatně. Z balkonu, který můžete využít k posezení, je hezký výhled na Černá Pole.

Výhodou bytu je také velká šatna, která poskytuje dostatek místa pro uskladnění věcí. Kromě prostorné šatny k bytu náleží také sklep. Po dohodě je možné byt dovybavit např. pračkou, případně se můžeme dohodnout na pakrovacím místě.

Byt vhodný k pronájmu pro rodinu, 2 páry nebo skupinu pracujících (max. 4 osoby).

Výška nájmu je 14 100 Kč + 2 900 Kč energie, celkem tedy 17.000 Kč. Je nutné uhradit kauci. Byt je k pronájmu po domluvě.

We´re offering to rent a beautiful sunny flat 3kk in the lucrative location of Černá Pole on Merhautova street, just few metres from the tram stop Štěfánikova čtvrť. You will be in the city center in 9 minutes.

The flat and also the whole building are after complete reconstruction, so you will be living there as the first tenants. This modern flat is partially furnished: kitchen unit with cooker, oven and fridge. Flat can be furnished, based on agreement. There´s also the washing machine in the bathroom where you can choose between shower corner or bath. WC is separated from the bathroom.

From the balcony,where you can relax, there´s a nice view. In the flat, there´s also a spacious storage room, so you can put there a lof of staff which you don ´t need every day. There is a cellar available.

The rent is 14 100 CZK + 2 900 CZK utilities,in total 17 000 CZK. You have to pay deposit. Available immediately :-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu453040
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.