Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyUrxova, Brno - Komín, Jihomoravský kraj

Urxova, Brno - Komín, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízíme k pronájmu plně vybavený byt 2+1 v Brně-Komíně na ulici Urxova.

Byt je v 1. patře panelového domu, který je plně zrekonstruovaný (rozvody, dveře) včetně zateplení. Dům se nachází ve velmi klidné a vyhledávané lokalitě. Okolí nabízí možnost procházek na letiště v Medlánkách, do obory Holedná, po cyklostezce kolem řeky Svratky nebo na Kníničskou přehradu.

Byt o celkové výměře 56 m2 se skládá ze samostatné kuchyně (12 m2), dvou neprůchozích pokojů (12 m2 a 16 m2), chodby (6 m2), šatny (2 m2) a koupelny s WC (5 m2). Součástí bytu je i lodžie (3 m2) a sklep (2 m2). Byt je po celkové rekonstrukci, včetně rekonstrukce bytového jádra, výměny dveří (interiérových i vchodových) a oken. V kuchyni, v koupelně a na chodbě je na podlahách dlažba, v pokojích jsou nové plovoucí podlahy.

Byt je kompletně vybaven. V kuchyni se nachází kuchyňská linka s veškerým vybavením (plynová varná deska, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, lednice a myčka), stůl se 4 židlemi a vestavěná skříň. V menším pokoji je manželská postel, šatní skříň a šatna, ve větším je psací stůl, rozkládací pohovka, knihovna a televizní stolek. Na chodbě je botník a věšáková stěna. V koupelně je vestavěná skříň, pračka a sprchový kout.

Cena pronájmu činí 13.000,- Kč měsíčně + 2.800,- Kč za zálohy na služby spojené s užíváním bytu (energie atd.). V bytě je k dispozici připojení ke službám UPC.

Byt je uvolněný k nastěhování. Požadujeme vratnou kauci odpovídající dvěma měsíčním nájmům.

We are offering for rent a full-equipped 2+1 flat located in Urxova street, Brno-Komin.The flat is situated in the first floor of the panel house that is fully reconstructed. The house is located in very quiet and popular location. The surroundings offer possibility for walking to Medlánky airport, Holedná deer-park, along Svratka river or to Brno dam.

The flat is 56 m2 large and consists of kitchen (12 m2), two rooms (12 m2 a 16 m2), hall (6 m2), clothing room (2 m2) and bedroom with toilet (5 m2) including balcony and cellar. The flat is full-equipped.

The price for rent is 13.000 CZK per month + 2.800 CZK for services. UPC services can be hired separately.

The flat is available. We require two months rent deposit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458278
Dispozice2+1
Dostupné od1. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.