Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 68 m² bez realitkyChelčického, České Budějovice - České Budějovice 6, Jihočeský kraj

Rezervováno
Chelčického, České Budějovice - České Budějovice 6, Jihočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování • Sklep 8 m²
Měsíční nájemné12 500 KčUšetříte 1 000 Kč13 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný a plně zařízený byt 2+1 o výměře 68 m2 v cihlovém domě v centru Českých Budějovic – byt je volný ihned. Byt prošel kompletní citlivou rekonstrukcí a je kompletně zařízen včetně klimatizace. BEZ provize RK.

Vybavení – kuchyně s lednicí, sporákem a mikrovlnkou, stůl se židlemi; obývák je vybaven koženou sedací soupravou, velkou LED TV, domácím kinem, lihovým krbem a klimatizací; ložnice je vybavena manželskou postelí a vestavěnou skříní. Byt disponuje velkou koupelnou s rohovou vanou a sprchovým koutem. WC je samostatné.

V bytě se navíc nachází samostatná spíž a komora/úklidová místnost. Vytápění bytu a ohřev TUV je realizován vlastním nástěnným plynovým kotlem. K bytu náleží velký samostatný, zděný a zabezpečený sklep o výměře 8 m2. Parkování je v uzavřeném dvoře s bránou na dálkové ovládání.

Byt se nachází ve 3. patře činžovního domu bez výtahu. Dům prošel kompletní vnitřní rekonstrukcí. Byt se nachází v klidné části Chelčického ulice s výbornou dostupností: OC Mercury, autobusové nádraží – 50 m; Lannova třída, zastávky MHD – 100 m; Vlakové nádraží – 150 m, Náměstí Přemysla Otakara – 10 min.

Byt je připraven k okamžitému bydlení a není potřeba žádná další investice do zařízení. Nabízený byt je vhodný pro jednotlivce nebo začínající mladé páry, kteří hledají nadstandardní bydlení v lokalitě s výbornou dostupností.

Nájemné činí 13 500 Kč/měs. + cca 5 000 Kč/měs. záloha na poplatky dle počtu osob a spotřeb (elektřina, plyn - vytápění, TUV, vodné + stočné, společný úklid, svoz odpadu, internet, atd.). Poplatky budou dodatečně vyúčtovány dle skutečné spotřeby.

Vratná kauce činí 25 000 Kč.

We offer for rent a renovated and fully furnished apartment 2+1 with an area of 68 m2 in a brick house in the center of České Budějovice - the apartment is available immediately. The apartment has undergone a complete sensitive renovation and is fully furnished including air conditioning. WITHOUT commission to the real estate agent.

Equipment - kitchen with fridge, stove and microwave, table with chairs; living room is equipped with leather sofa, large LED TV, home cinema, alcohol fireplace and air conditioning; bedroom is equipped with double bed and built-in wardrobe. The apartment has a large bathroom with a corner bath and shower. The toilet is separate.

In addition, there is a separate pantry and a storage/cleaning room. Heating of the apartment and hot water is realized by own wall-mounted gas boiler. The apartment has a large separate, walled and secured cellar of 8 m2. Parking is in an enclosed yard with a remote-controlled gate.

The apartment is located on the 3rd floor of an apartment building without elevator. The house has passed a complete internal reconstruction. The apartment is located in a quiet part of Chelčického Street with excellent accessibility.

The apartment is ready for immediate living and no further investment in equipment is needed. The offered apartment is suitable for singles or young couples who are looking for above-standard housing in a location with excellent accessibility.

The rent is 13 500 CZK/month + approx. 5 000 CZK/month deposit for utilities according to the number of people and consumption (electricity, gas - heating, DHW, water + sewerage, common cleaning, garbage collection, internet, etc.). Charges will be billed additionally according to actual consumption.

The refundable deposit is 25 000 CZK.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu459558
Dispozice2+1
Dostupné od1. 4. 2023
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Plocha68
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 8 m²
MHD 1 minuta pěšky
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDNádraží
🚶 121 m (1 min)
PoštaČeské Budějovice 2
🚶 308 m (4 min)
ObchodMinit
🚶 124 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 225 m (3 min)
RestauraceIndická restaurace
🚶 129 m (2 min)
LékárnaLékárna Pilulka
🚶 287 m (3 min)
ŠkolaZŠ Štíného
🚶 337 m (4 min)
Mateřská školaSoukromá školička Lvíček
🚶 250 m (3 min)
SportovištěStěna Lanovka
🚶 615 m (7 min)
Hřiště
🚶 769 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.