Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 345 m² bez realitkySlévárenská, Ostrava - Mariánské Hory, Moravskoslezský kraj

Slévárenská, Ostrava - Mariánské Hory, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné33 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce66 000 Kč


Nabízím k pronájmu velmi hezké vybavené kancelářské prostory o celkové velikosti 345m2, které se nachází v lokalitě firemních sídel, obchodů a provozoven v Ostrava - Mariánské Hory.

Kanceláře jsou v 1. a 2. NP budovy, přístup po pohodlném schodišti, součástí jsou kuchyňky a vlastní sociální zařízení. V 1. NP se nachází 7 kanceláří a ve 2. NP je k dispozici 6 kanceláří.

Prostory lze pronajmout i jednotlivě viz přiložené plány jednotlivých podlaží, cena pronájmu pak činí 100 Kč za m2/měsíc.

Kanceláře mají vlastní bezplatné parkování a vlastní elektroměr. Vytápění je zajištěno centrálním kondenzačním plynovým kotlem s vysokou účinností (v místě je se většinou používá elektrické vytápění, které vám nájem značně prodraží, uvedená zálohy na energie jsou skutečně reálné náklady z minulých let, které je možno doložit). Celá budova využívá levnou skautskou energii (elektřina i plyn). Budova je zabezpečena zabezpečovacím systémem, u vstupu je kódová klávesnice a vše je připojeno na PCO (zajišťuje RASO - Bezpečnostní agentura).

Ke kancelářským prostorům jsou dále k dispozici i skladové prostory, které se nacházejí v samostatné vedlejší malé budově, plocha skladu je 24m2, cena pronájmu je 2000Kč.

Výborná dopravní dostupnost jak MHD, tak i automobilem.

Prostory jsou volné ihned k nastěhování, všechny uvedené ceny jsou bez DPH. Prostory nejsou vhodné pro bydlení, budou byla zkolaudována jako administrativní.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu461225
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha345
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.