Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyU Výtopny, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

U Výtopny, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Kompletně zrekonstruovaný atypicky řešený byt 1+1. První nadzemní podlaží cihlového domu v klidné části Kladna. Skládá se ze vstupní chodby, velké kuchyně s obývacím prostorem, ložnice a koupelny se sprchovým koutem a WC. Na podlaze je plovoucí podlaha a dlažba. V kuchyni nová kuchyňská linka se spotřebiči (lednice, elektrická trouba, plynový sporák, pračka). Ve vstupní chodbě velká vestavná skříň. Zařízeno novým nábytkem IKEA - rohová sedačka, postel 160 s matrací, skříň a komoda v ložnici. Včetně internetového a TV připojení. K bytu náleží sklep 2x2m. Parkování přímo u domu. Výborná dopravní dostupnost do Prahy. Blízko autobusová, vlaková i MHD zastávka. Vhodný pro jednoho člověka nebo pár. Nevhodné pro rodinu s dětmi a zvířata. Prosím nevolejte, v případě zájmu piště na uvedený email. K nastěhování od 1.4.2024.

Completelly reconstructed and fully furnished above standard one bedroom apartment. Situated on the 1st floor of brick house in calm location of Kladno. The apartment consist of a hall, a big kitchen with living room, one bedroom and a bathroom with a shower and toilet. There are floating floors and tiles. New kitchen line with appliances (fridge with freezer, electric oven, gas cooker and a washing machine). There is a big built-in closet in a hall. The apartment is fully furnished with a modern IKEA furniture - bed 160 with mattrass, a closet and a cupboard in the bedroom. There is internet connection included. A cellar 2x2m is part of the rent. Parking in front of the house. Excelent connection to Prague. There is also a public transport, train and a bus stop to Prague. Suitable for one person or a young couple. It is not suistable for family with kids and animals. Please do not call and contact me throught the email.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu463488
Dispozice1+1
Dostupné od19. 10. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Plocha40
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 2 minuty pěšky
Sklep 4 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDKladno, Tržnice
🚶 202 m (2 min)
PoštaKladno 6
🚶 277 m (3 min)
ObchodAlbert
🚶 575 m (7 min)
BankaČSOB
🚶 685 m (8 min)
RestauraceBajkal
🚘 758 m (3 min)
LékárnaU Zlatého draka
🚶 504 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola
🚶 495 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 238 m (3 min)
Sportoviště
🚶 709 m (9 min)
HřištěKaménky
🚶 801 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.