Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 400 m² bez realitkyKostelní vrch, Kamenický Šenov - Kamenický Šenov, Liberecký kraj

Kostelní vrch, Kamenický Šenov - Kamenický Šenov, Liberecký kraj
Cena5 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 550 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám měšťanský dům v Kamenickém Šenově

Nabízím k prodeji měšťanský dům z roku 1804 v Kamenickém Šenově ležícím v Libereckém kraji severně od České Lípy.

Stavba stojí na pozemku o celkové výměře 1323m2(možnost dokoupení dalších okolních pozemků) a je napojena na obecní vodovod, kanalizaci, plyn i elektřinu. Nad sklepními prostory jsou tři podlaží s dispozicí 8+1 o podlahové ploše cca 400m2, viz. projektová dokumentace.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2017 pod dohledem památkářů. V převážné většině byly zachovány původní prvky stavby, včetně skleněného komínu s ležícími čerty na jeho vrcholu, kteří podle legendy mají dům chránit. Dalším prvkem, dnes už raritou, je jedinečný systém odtokových kanálů zajišťujících odtok spodních vod, vedoucích přes studnu umístěnou ve sklepních prostorách domu.

Rekonstrukce zahrnovala kompletní odizolování domu, novou střechu, fasádu, elektroinstalaci 220V a 380V, rozvody vody a odpadů, vytápění řešené plynovým kombinovaným kotlem s přípravou na krbovou vložku s výměníkem. Do nových dřevěných oken byly na zakázku zhotovené ručně kované mříže. Stropy jsou původní, dřevěné ručně malované a s citem renovované. Podlahovou krytinou je dlažba, plovoucí podlaha a původní prkenné a kamenné podlahy. Kuchyňská linka je vyrobená na zakázku z masivního dřeva se zabudovanými spotřebiči značky AEG.

Pozemek je oplocený, zatravněný se vzrostlými stromy. Na dvoře za domem jsou položeny dlažební kostky s mozaikou ve tvaru slunce a původní zrekonstruovaná studna s možností napojení na rozvod po domě. Přes kamenné, klenuté sklepní prostory je vstup do nově vybudované garáže na dvě auta.

Veškerá dokumentace k domu je k dispozici na vyžádání. Telefon 607141285

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486145
DispoziceOstatní
Plocha pozemku1 322
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha400
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.