Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 5179 m² bez realitkyTřinec - Guty, Moravskoslezský kraj

Třinec - Guty, Moravskoslezský kraj
Cena1 970 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 355 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím stavební pozemek, který se nachází v klidné části obce Guty pod vrcholem hory Javorový. Tento pozemek je velmi krásny v nádherné malebné lokalitě s výhledem na vrcholy Javorový, 100m od říčky Neborůvky. Pozemek má celkovou výměru 5179 m2. Parcelní číslo 376/7

V územním plánu je veden jako pozemek pro stavbu domu. Na pozemek je vjezd přímo z asfaltové cesty. Středem pozemku prochází sloup elektrického vedení a voda je zásobena studnou, pozemek má silný podzemní pramen (úředně ověřeno). V dané lokalitě není veřejný vodovod. Všechny jak stávající domy, tak novostavby mají studny nebo vrty. Pozemek má velký sad ovocných stromů ořechy, třešně, jabloně, hrušky, slívy, švěstky. Vedle sousedí jeden dům. Jedna Zastávka autobusu 800m U Myslivecké chaty a druhá Guty konečná 800m. Do středu obce je 800m kde se nachází MŠ a restaurace. Další obec jsou Smilovice 1500m s veškerou občanskou vybaveností- Základní škola a školka, Knihovna, Pošta, Obecní úřad, potraviny, cukrárna, drogerie, sportovní hřiště, kadeřnictví, aj. RK Nevolat! Pouze přímý zájemce.

I offer a plot of land located in a quiet part of Guty village at the top of Javorový Mountain. This plot is very beautiful in a beautiful picturesque location overlooking the Javorovy vrchy, 100m from the river Neborůvka. The land has a total area of ​​5179 m2. Parcel number 376/7

The land plan is kept as a building site. The site is directly from the asphalt road. Through the center of the land passes the column of the power line and the water is supplied with a well, the land has a strong underground spring (officially verified). There is no public water supply in the given location. All existing houses and new buildings have wells or wells. The land has a large set of fruit trees nuts, cherries, apples, pears, plums, sherds. Next to one house. One Bus stop 800m U Myslivecké chaty and the second Guty final 800m. To the center of the village is 800m where there are kindergartens and restaurants. The next village is Smilovice 1500m with all amenities - Elementary school and kindergarten, Library, Post office, Municipal office, groceries, confectionery, drugstore, sports ground, hairdresser's, etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu502588
VlastnictvíOsobní
Plocha 5 179

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.