Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 18 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Vinohrady

Vinohradská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 800 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce19 600 Kč


Nabízíme podnájem kancelářské místnosti o velikosti 17m2 a sdílené vybavené zasedací místnosti(16 m2). Kancelářská místnost je orientována do dvora a je k ní i 1m2 malá místnost použitelná jako např. archiv. Místnost je čistá, vymalovaná a má svůj separátní zvonek u vchodových dveří. V celém nebytovém prostoru jsou další dvě kanceláře užívané advokáty. Sdílená je dále plně vybavená kuchyň a WC. Preferujeme, aby kancelář byla pronajata dalšímu advokátovi, nebo daňovému poradci, není to však podmínkou. V kancelářích je připravená infrastruktura pro server a jsou rozvedené veškeré potřebné sítě. Pro informaci dodávám, že v ulici je velmi dobře dostupné parkování pro klienty, minuta chůze je na metro a celkově se jedná o vynikající polohu. V ceně nájmu je již vše zahrnuto tj. elektřina/plyn/internet/odpad .

We offer a 17m2 office room and a shared equipped meeting room (16m2). The office room is oriented to the courtyard and there is also a 1m2 small room, e.g. as an archive. The room is clean, newly painted and it has separate doorbell. There are two other office rooms used by attorneys. Shared is also a fully equipped kitchen and toilet. We prefer that the office room will be subleased to another attorney or tax adviser, but this is not a prerequisite. The office is equipped with a server infrastructure and all necessary networks are distributed. I would like to state that that there is very good parking on the street available for clients, minute walk to the underground and overall it is a great location. Electricity / gas / internet / waste / extra charges are all included in the rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516072
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha kanceláře18
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.