Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 20 m² bez realitkyNezamyslova, Praha - Nusle

Nezamyslova, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné7 200 Kč

+ Vratná kauce7 200 Kč


Nabízíme samostatnou kancelář pro 2-3 osoby nebo 2 pracovní místa ve sdílené kanceláři. Jedná se o nebytovku v prvním patře v činžovním domu v Nezamyslově 5 v Nuslích. Jako architekti rádi uvídáme další architekty, inženýry, zahradníky, grafiky, designéry, programátory a další.

kancelář 20m2 - 7200 Kč/měsíc

pracovní místo ve sdílené kanceláři - 2650 Kč/měsíc

Cena zahrnuje pronájem včetně energií, domovních poplatků, úklidu, internetu (rozúčtování energií bude podle skutečnosti).Plotr, tiskárny a kafe k dispozici (není v ceně).

We offer private office for 2-3 people or 2 desks in a shared office. The office is located in the first floor and oriented south - east. As architects we would like to offer space for other creative professions as architects, ingeneers, landscape architects, graphic designers, programmers and so on.

office - 7200 Kc/month

desk in a shared office - 2650 Kc/month

Price includes rent including water, heating, electricity and so on, internet , cleaning. We offer coffe and printing service (not included in the price).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519880
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 6. 2018
VlastnictvíOsobní
Plocha kanceláře20
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.