Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 26 m² bez realitkyLoudova, Praha - Žižkov

Loudova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 511 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt ( rekonstrukce 2018) v družstevním vlastnictví - velká výhoda neplatíte 4% daň z nabytí. Možnost převodu do OV ihned bez doplatku odstupného družstvu. Cihlový činžovní dům je po celkové revitalizaci, zateplený , s výtahem atd.

Výměra bytu 26 m2, nachází se ve 3. nadzemním podlaží. Dispozice: předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem (nová kuchyňská linka včetně spotřebičů Elektrolux– lednice, myčka, mikrovlnná trouba, varná deska), vestavné patro ( na patře je manželská postel a plocha pro ukládání, pod patrem skříň, psací stůl, kuchyňský kout s barovým pultem), koupelna s vanou a WC. Vytápění WAW, ohřev vody - elektrický bojler, okna plastová s výhledem na západ, bílé žaluzie, podlahy dřevěné, v koupelně dlažba. Poplatky cca 2.100,- Kč/měs. (fond oprav, elektrika, plyn, vodné stočné, svoz odpadu, výtah, úklid společných prostor)

K bytu je možno s družstvem vyjednat pronájem zrekonstruovaného sklepa (50,- Kč/měs) . Možnost napojení na satelitní vysílání s velkým množstvím stanic zdarma. V domě je zavedeno UPC. Možnost využití kočárkárny/ kolárny zdarma. Dále možnost využití pěkného vnitro-bloku s parkem a dětským hřištěm. V domě je bezpečnostní kamerový systém. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost a možnost sportovního vyžití (Sportovní areál Pražačka, či park Vítkov). Skvělá dopravní dostupnost do centra Prahy (tram. č. 1, 9, 11, 95, 98). Volné ihned. Bezproblémové parkování před domem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522176
Dispozice1+kk
Dostupné od29. 4. 2019
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha26
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.